Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 12 червня 2024
07:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Екологи ДніпроОДА провели майстер-клас із заповнення декларацій про відходи онлайн

Екологи ДніпроОДА провели майстер-клас із заповнення декларацій про відходи онлайн

Дізнатися про новинки у законодавстві та навчитися заповнювати он-лайн декларації про відходи. Все це – для підприємців на безкоштовних екосемінарах від ДніпроОДА. Сьома та заключна у цьому році зустріч пройшла сьогодні у Дніпрі.

«Команда Валентина Резніченка першою в країні запустила декларацію про відходи онлайн. Як працює система – розповідаємо на спеціальних екосемінарах. На них запрошуємо представників підприємств області, – розповів директор департаменту екології та природних ресурсів Дніпропетровської ОДА Руслан Стрілець. – Цьогоріч такі семінари вже пройшли у семи містах регіону. Їх відвідали півтисячі учасників».

Заключний семінар пройшов у Дніпрі. Консультації та практичні поради щодо заповнення декларацій про відходи онлайн надала начальник відділу обласного департаменту екології та природних ресурсів Аліна Гарасимюк.

«Оформлення декларації про відходи в режимі онлайн – це швидко, ефективно та прозоро. Припуститися помилки в електронній декларації практично неможливо, на відміну від паперової версії. Онлайн система скорочує час подачі документів до кількох хвилин та мінімізує корупційні ризики», – сказала вона.

Безпосередньо на семінарі онлайн декларацію заповнила Лариса Квітка. Жінка працює провідним інспектором у конструкторському бюро «Південне».

«В законах пишуться загальні фрази, з яких не зрозуміти, що робити на практиці. На таких семінарах ми дізнаємося, як правильно оформлювати документи та не припускатися помилок. Дуже корисно», – поділилася враженнями Лариса Квітка.

Учасники семінарів дізналися про європейські практики з охорони довкілля, законодавчі аспекти поводження з відходами, регіональні проекти 2017-го.

Такі екосемінари екологи Дніпропетровської ОДА проводитимуть і в наступному році.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті