Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
07:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

ОСББ Кам`янського можуть розраховувати на підтримку

ОСББ Кам`янського можуть розраховувати на підтримку

У Кам'янському розроблять міську програму підтримки ОСББ.

Як свідчить досвід інших міст, об'єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) є ефективним механізмом, який дозволяє отримувати якісні послуги за розумну ціну. У першу чергу це – скорочення витрат на опалення за рахунок термомодернізації житла.

7 грудня Кам'янський міський голова Андрій Білоусов зустрівся з представником Світового банку International Finance Corporation World Bank Group, експертом по Дніпропетровській області Наталією Арінічевою.

У ході зустрічі було обговорено низку питань, що стосуються реалізації в нашому місті проекту «Енергоефективність у житловому секторі України».

Експерт перерахувала основні варіанти енергоефективних заходів, розповіла про їх фінансову доцільність і зазначила, що банк готовий надати ОСББ Кам'янського детальні консультації за всіма діючими програмами кредитування: утеплення будинків, встановлення індивідуальних теплових пунктів, заміна старих вікон на сучасні металопластикові конструкції і т. ін.

Андрій Білоусов доручив керівництву департаменту житлово-комунального господарства та будівництва міської ради найближчим часом розробити міську програму енергоефективності та підтримки ОСББ.

«Ми співпрацюємо з Європейським Інвестиційним Банком. У нас вже розроблено техніко-економічне обґрунтування, і ми пройшли конкурсний відбір на отримання 30 мільйонів євро під реконструкцію системи теплопостачання нашого міста. Але щоб споживачі повною мірою відчули переваги цієї масштабної модернізації, нам необхідно паралельно реалізувати програму енергоефективності житлового фонду», – сказав міський голова, підбиваючи підсумки робочої зустрічі.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті