Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 13 червня 2024
07:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Нового голову Солонянської райдержадміністрації призначив Президент Петро Порошенко

Нового голову Солонянської райдержадміністрації призначив Президент Петро Порошенко

Новим головою Солонянської РДА призначений 48-річний Ігор Хрипко. Він подякував за підтримку та довіру, пообіцяв працювати на результат і заради покращення життя мешканців Солонянської громади.

«Найщиріші привітання. Сподіваюся новопризначений голова продовжить справи, які забезпечуватимуть стабільний розвиток Солонянського району. Ще є над чим працювати», – зазначив перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Олег Кужман.

Ігор Хрипко народився в селі Олександропіль Солонянського району. У 1992 році закінчив Криворізький державний педагогічний університет і отримав кваліфікацію вчителя географії та біології.

Після вишу протягом восьми років працював в Олександропільській школі заступником директора з виховної роботи. Потім у Солонянській райдержадміністрації – методистом відділу освіти, начальником служби у справах неповнолітніх. З 2002 по 2007 рік очолював відділ сім'ї, молоді, дітей та спорту. А з 2007 по 2013-й – відділ освіти Солонянської РДА. Останні два роки викладав у Солонянському аграрному ліцеї.

Був депутатом Солонянської районної ради VІІ скликання. Одружений, має сина та доньку.

«Вдячний за довіру та підтримку. Я не збираюся бути добрим чи поганим. Працюватиму по справедливості, буду прагматичним у вирішенні багатьох питань, – підкреслив Ігор Хрипко. – Настрій бойовий, команда сформована. Головне, що є порозуміння з районною радою. Ми повинні консолідувати сили заради кращого майбутнього мешканців Солонянської громади».

Серед пріоритетних напрямків роботи новопризначеного голови Солонянської РДА – виконання соціальних програм, створення нових об’єднаних громад, допомога бійцям АТО та їхнім сім’ям, співпраця з громадськими організаціями й волонтерами.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті