Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
21:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі працює понад 120 офіційних ялинкових базарів

У Дніпрі працює понад 120 офіційних ялинкових базарів

Станом на 26 грудня в Дніпрі працює 126 офіційних ялинкових базарів. Переглянути інформацію про них можна на інтерактивній мапі http://mapa.dniprorada.gov.ua/?free=0&type_id%5B%5D=18&category_id=2 (розділ «Сезонні майданчики»).

Карта постійно оновлюється. Про це під час прес-конференції повідомив начальник управління торгівлі департаменту економіки, фінансів та міського бюджету міської ради Дніпра Руслан Мороз.

«Відкривши мапу, кожен мешканець Дніпра може побачити лише легальні ялинкові базари. Якщо містяни бачать місце продажу ялинок, якого немає на мапі, слід повідомляти про це до правоохоронних органів», – повідомив Руслан Мороз.

Посадовець також зазначив, що міська влада не регулює цін на ялинки – їх встановлюють підприємці.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


прохожий  (27.12.16 00:55): ТРЦ "Дафи" (на Подстанции), супермаркет "Велмарт": сосны 1,5-2 м по 120 грн (это не реклама) Відповісти | З цитатою
чсм  (26.12.16 16:16): Закупка елок в этом году в два раза дешевле ,чем в прошлом,зато цены на рынке в пять раз дороже,чем прошлом году.Не знаю как на других базарах,но на ж\м Фрунзенский не одной елки нет с чипом,цены от 200 грн до 850 грн, бл.ди. Наверное Путин виноват. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті