Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
16:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Розпочато реєстрацію на INTERPIPE Dnipro Half Marathon 2017

Розпочато реєстрацію на INTERPIPE Dnipro Half Marathon 2017

Розпочато реєстрацію на другий щорічний півмарафон INTERPIPE Dnipro Half Marathon 2017, який відбудеться у Дніпрі 28 травня. Про це повідомляє організатор півмарафону - компанія Run Ukraine.

У 2017 році організатори планують зібрати на INTERPIPE Dnipro Half Marathon 2600 учасників та 8000 глядачів. Любителі бігу будуть боротися за призовий фонд у розмірі 50 000 гривень. Переможці забігу на дистанції 21, 075 км серед чоловіків та жінок отримають по 5 000 гривень. Вперше в рамках півмарафону відбудеться City Cup - кубок міста, в якому будуть визначені переможці серед мешканців Дніпра на дистанції 21,0975 км. Окрім того, пройдуть безкоштовні забіги серед студентів (University Cup), представників силових служб (Security Cup) та працівників промисловості (Steel Cup).  INTERPIPE Dnipro Half Marathon 2017 стане масштабною біговою подією, яка об'єднає любителів бігу з різних міст України та зарубіжжя.

"Ми успішно провели перший Дніпровський півмарафон у 2016 році. Легкоатлети Дніпра гідно представляють Україну на міжнародній біговій арені. Ми раді, що місто усвідомлює важливість таких подій та відкрито співпраці з нами. У 2017 році ми розширимо нашу соціальну відповідальність у рамках півмарафону - організуємо безкоштовні забіги для студентів, працівників силових служб та працівників промисловості. Розвиток бігу та організацію події такого масштабу підтримує місцевий бізнес. Другий рік поспіль нашим головним партнером у Дніпрі виступа є  українська промислова компанія ІНТЕРПАЙП, що піклується про своїх співробітників та мешканців міста. Завдяки співпраці з  ІНТЕРПАЙП ми розвиваємо бігову культуру не тільки у Дніпрі, а в Україні в цілому ", - коментує генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький.

У програмі півмарафону заплановані чотири основні індивідуальні забіги на дистанціях: 21, 0975 км, 10 км, 5 км та 2 км. Традиційно організатори півмарафону пропонують маленьким учасникам вийти на старти дитячих забігів: 1000 м, 500 м та 100 м. Участь для дітей у події на цих дистанціях безкоштовна.

Другий рік INTERPIPE Dnipro Half Marathon відбувається за підтримки Дніпровської міської ради, Федерації легкої атлетики Дніпра та безпосередньо її президента - Марини Філатової, яка у 2016 році подолала дистанцію на 21 км. Дніпровський півмарафон - один із п'яти етапів бігової ліги Run Ukraine Running League 2017, що включає у себе старти в чотирьох містах України. У 2016 році у Лізі взяли участь понад 15 тис. бігунів з 50 країн. У 2017 році організатори планують розширити аудиторію та географію учасників Ліги.  

"У 2016 році нам вдалося не просто створити кілька локальних міських стартів, а сформувати національний продукт, який буде гідно представляти нашу країну на міжнародній біговій арені. У 2017 році Ліга розширить свої категорії і переможці будуть визначатися окремо в професіях. Думаємо, серед фіналістів буде чимало любителів бігу з Дніпра. За останні роки у місті сформувалося активне бігове ком'юніті. Ми плануємо його розширити і мотивувати на перемогу та подальшу участь в інших міжнародних бігових подіях", - коментує генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  З 1 липня у Дніпрі суттєво зростуть ціни на заправках (12)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (8)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (7)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  На цьому тижні було видано 10-тисячний іпотечний кредит єОселя: чи актуально це для Дніпра (6)

•  У Дніпрі переїжджає великий ринок – у чому причина? (6)

•  Українці стали вдвічі більше купувати вживані авто з США: топ моделей (5)

•  Смертельна ДТП у Дніпрі: на Набережній Перемоги Geely врізалася в бетонний стовп (з'явилося відео моменту) (5)

•  Стихійна торгівля у невстановлених місцях заборонена. У Дніпрі проводять рейди (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті