Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
09:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відомий журналіст презентує свою книжку

У Дніпрі відомий журналіст презентує свою книжку

Відбулася у 2014-му, а готувалася з 1991-го. Сценарій анексії Криму достеменно описав у своїй книзі український журналіст і політтехнолог Тарас Березовець. Свій твір автор презентує у ДніпроОДА на початку лютого. «Анексія: острів Крим» містить ексклюзивні свідчення очевидців, велику кількість документів і фото. Запрошуються всі бажаючі. Вхід вільний, реєстрація обов’язкова.

«ДніпроОДА продовжує об’єднувати цікавих та креативних людей. У нас в гостях уже побувало більше десяти письменників, журналістів, блогерів, фотографів, артистів. За два тижні – нова літературна презентація. Український журналіст та політтехнолог розкаже, як відбувалася анексія кримського півострова», – зазначив радник голови Дніпропетровської ОДА Юрій Голик.

Літературний вечір – у ДніпроОДА 2 лютого о 19.00. Під час зустрічі Тарас Березовець розкриє факти, передасть емоції й розкаже про пам'ять людей, яким болить за Батьківщину.

У книзі автор аналізує механізми та технології «гібридної війни», досліджує операцію російських спецслужб. Журналіст стверджує: анексія українського півострова готувалася з 1991 року. Про це свідчить велика кількість документів та фото.

«Анексії: острів Крим» у хронологічному порядку охоплює період з 18 лютого по 18 березня 2014 року. У книзі інформація з перших вуст – ексклюзивні коментарі українських, російських і міжнародних політиків, військових, експертів, журналістів, активістів, які були очевидцями окупації. У цьому унікальність твору.

Автор сподівається, що хроніка допоможе українцям краще зрозуміти, що насправді відбувалося у кримських містах, чому півострів був захоплений практично без жодного пострілу та чи могли мирні жителі протистояти озброєним людям.

На презентації кожен зможе поспілкуватися віч-на-віч з автором, взяти у нього автограф, сфотографуватися та придбати книгу.

Як завжди, для всіх гостей в лаунж-зоні чай, кава та солодощі. Вхід безкоштовний, реєстрація обов’язкова за посиланням.

Тарас Березовець народився в Керчі. Він – український політтехнолог, журналіст, директор компанії персонального та стратегічного консалтингу «Berta Communications», член «UK-Ukraine Partnership Network» та незалежної медіа-профспілки України.

Після анексії Криму активно висловив свою громадянську позицію проти окупації. У грудні 2014-го започаткував ініціативу Free Crimea, яка інформує про порушення прав людини у Криму. З липня 2015 року очолює громадську організацію «Фонд національних стратегій".


Gorod.dp.ua на Facebook.


украинец  (18.01.17 09:59): "В декабре 2014-го организовал инициативу Free Crimea, которая информирует о нарушении прав человека в Крыму". А почему нет организаций, которые информируют о нарушении прав человека в остальной Украине и нет презентаций в ОГА? Слабо? Или сразу ты сепаратист? Однако двоякие у нас стандарты. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті