Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 14 червня 2024
09:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До 100-річчя української революції на Дніпропетровщині розкажуть про творців історії регіону

До 100-річчя української революції на Дніпропетровщині розкажуть про творців історії регіону

Все про видатних патріотів Дніпропетровщини XIX сторіччя, про тих, хто творив історію області та країни. Нові факти, веселі історії та цікава інформація.

У меморіальному будинку-музеї Дмитра Яворницького пройде краєзнавча лекція «Постаті національного відродження у Січеславі», повідомляють в департаменті культури, національностей та релігій Дніпропетровської облдержадміністрації.

Іменами мешканців Дніпропетровщини, які творили історію України, сьогодні названі вулиці. Однак чи багато знаємо про них. Привідкрити завісу історії та розказати про видатних постатей Дніпропетровської області, вирішили в меморіальному будинку-музеї Дмитра Яворницького.

Відомий журналіст, письменник, краєзнавець Микола Чабан дібрав цікаві факти про тих, хто сто років тому стояв біля витоків української державності.

Дізнатися більше про видатних земляків запрошуються всі бажаючі.

Заглиблення в історію відбудеться 27 січня о 16.00 в меморіальному будинку-музеї Дмитра Яворницького за адресою: вул. ім. Т. Шевченка, 5. Телефон: (0562) 47-27-61, (0562) 47-27-33.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

   

Читайте також:


KOGOIA7  (26.01.17 12:27): 100 лет назад был ХХ век! Чему могут научить такие горе-историки, если они даже в веках не разбираются?! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті