Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
02:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Гуманітарна допомога в Авдіївку прибуде вчасно!

Гуманітарна допомога в Авдіївку прибуде вчасно!

Першу фуру гуманітарної допомоги з Дніпра до Авдіївки відправили з обласної ради. Протягом першого дня роботи штабу на допомогу жителям Авдіївки відгукнулися сотні звичайних громадян, представники бізнесу та політичних партій.

Питну воду, дизельне паливо для генераторів, медичні препарати, їжу (консерви, чай, печиво), теплий одяг, ковдри та ін сьогодні відгружали у велику фуру, що відправляється в Авдіївку.

«За розпорядженням президента Петра Порошенка в Авдіївці створений оперативний штаб, який координує доставку гуманітарної допомоги. При обласній раді також створено пункт прийому допомоги. Тож перший вантаж від Дніпропетровської області вчасно зустрінуть, проведуть та розподілять між місцевими жителями. Я вдячний всім людям та підприємствам, завдяки яким менш ніж за добу, ми змогли сформувати гуманітарний вантаж. Робота триває і надалі. Закликаю мешканців Дніпра надати підтримку жителям Авдіївки та підставите дружнє плече у скрутну хвилину», - зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов.

За словами Бориса Кутового офіцеру відділу цивільно-військового співробітництва оперативного командування «Схід», за оперативними даними ситуація в Авдіївці дуже складна.

«Люди ховаються у підвалах, місто під обстрілами, є багато хворих. Ці люди чекають на допомогу і вони отримають її вчасно. Також, на зворотному шляху ми заберемо дітей та дорослих з Авдіївки, які потребують медичної допомоги. Її готові надати ряд лікарень міста, зокрема обласна дитяча клінічна лікарня», - зазначив він.

Нагадаємо, що штаб гуманітарної допомоги жителям Авдіївки працює у приміщенні приймальні обласної ради, за адресою пр. Поля,2. Тел. для довідок: 742-75-93. Долучитися до допомоги можуть усі мешканці м. Дніпра та області



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті