Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
23:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі співатимуть пісні легендарного Утьосова

У Дніпрі співатимуть пісні легендарного Утьосова

Він дружив з найодіознішими фігурами свого часу, йому підспівувала вся країна, а квитки на його концерти коштували шалених грошей. Пісні легендарного Леоніда Утьосова виконають в філармонії Дніпра.

Гранд-шоу відбудеться 7 лютого, повідомили в управлінні культури, національностей та релігій Дніпропетровської ОДА.

Концерт розповість про три періоди життя і творчості Леоніда Утьосова. Перший - юність та молодість артиста. Він зустрічався з найодіознішими фігурами того часу та співав для всіх: від публіки філармонії до злодійських «малин». Другий період - після виходу на екран фільму «Веселі хлопці», пісні з якого співала вся країна. «Серце, тобі не хочеться спокою» та «Чорна стрілка, білий циферблат» популярні донині.

Третій період – легендарний. Коли Утьосов разом зі своїм оркестром, приїжджав на гастролі до Одеси, на вокзалі його зустрічали півміста. А квитки на концерти коштували шалених грошей.

На концерті у філармонії Дніпра у кожного періоду буде свій виконавець. Партію юного Утьосова співатиме лауреат міжнародного конкурсу Вадим Кочетков. Партію Утьосова в розквіті сил - Владислав Мартинов, Утьосова-легенди - заслужений артист України Олександр Мірошниченко. Виступатиме й джаз-оркестр філармонії DNIPRO BAND. Режисер, автор сценарію і ведучий - народний артист України Іван Шепелєв.

Гранд-шоу відбудеться 7 лютого о 19.00. Адреса: м. Дніпро, вул. Воскресенська, 6. Телефони для довідок: 372-96-20, 372-96-40.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Александр  (02.02.17 09:27): Добрый день, это не реклама, когда я был на их концерте два года назад, вспомнил детство, получил массу удовольствия. Рекомендую всем кому за 40, детки наши не поймут. Відповісти | З цитатою
Про  (01.02.17 18:21): Культурный Днепропетровск Жив ! Это не новость , это восторг... Спасибо за добрые и хорошие новости... Відповісти | З цитатою
Да  (01.02.17 16:55): Это личность! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті