Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
02:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Каменський міський голова нагородив студентів, які врятували дитину, за героїчний вчинок

Каменський міський голова нагородив студентів, які врятували дитину, за героїчний вчинок

Подія, що сталася 3 лютого в Дніпровському районі Кам'янського на лівобережному дренажному каналі, сколихнула всіх мешканців нашого міста.

Двоє студентів Дніпродзержинського вищого професійного училища – 16-річний Ігор Харитонов і 17-річний Артем Кабачов, а також пенсіонер Микола Арчибасов не роздумуючи прийшли на допомогу 9-річній дівчинці, яка провалилася під кригу.

Не гаючи ні секунди, вони зупинили автобус, у якому їхали, та кинулися до місця події. За допомогою підручних засобів (скріпивши свої ремені) витягнули дитину з води.

У понеділок вранці, 6 лютого, Кам'янський міський голова Андрій Білоусов у присутності своїх заступників відзначив героїчний вчинок хлопців подяками та цінними подарунками.

«У нашій країні дуже багато героїв, це в першу чергу ті люди, які героїчно борються за свободу і незалежність нашої країни в зоні АТО. А також – ось такі хлопці, як Ігор і Артем. Ви проявили справжню мужність і відвагу заради порятунку людського життя. Ваш благородний вчинок – приклад для всіх інших, як потрібно допомагати один одному, діяти рішуче і сміливо. Дякую вам, хлопці!» – сказав Андрій Білоусов.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті