Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
20:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Історії з життя на День всіх закоханих: команда ДніпроОДА поділилася секретами сімейного щастя

Історії з життя на День всіх закоханих: команда ДніпроОДА поділилася секретами сімейного щастя

Про перші почуття, романтичні сюрпризи, душевні розмови та найщиріші зізнання. Напередодні Дня всіх закоханих команда ДніпроОДА розповіла про своїх других половинок.

Про тих, заради кого досягають вершин та до кого повертаються ввечері – далі.

Володимир Юрченко – заступник голови Дніпропетровської ОДА


«Я – її опора, вона – мій тил» - так Володимир Юрченко говорить про свою дружину Вікторію. Пара познайомилася ще в студентські роки – молоді люди навчалися на одному курсі юридичного факультету ДНУ. Зустрічатися почали на другому курсі.

«Пам’ятаю, як мій голос дрижав. За п'ять хвилин я переповів їй все своє життя, а потім запропонував зустрічатися. Все було так щиро, від усього серця – і вона погодилася», - згадує Володимир. На четвертому курсі пара побралася, на п’ятому - народився син Всеволод.

«Мені подобається робити спонтанні подарунки своїй дружині. Наприклад, несподіване запрошення до ресторану, відпочинок на природі або сніданок у ліжко. Аби зробити їй приємне, квіти дарую не тільки у свята, - ділиться Володимир. - З Вікторією ми разом вже 23 роки. Любимо один одного такими, якими є. Це і є щастя…».

Наталія Шуліка – координатор Центру допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА


Наталія Шуліка та її чоловік Юрій знали один одного ще з першого класу. Почуття між молодими людьми спалахнули в 9-му і відтоді вони вже не розставалися. Коли на 3-му курсі хлопця забрали до армії, дівчина чекала та кожного дня писала листи.

«За рік Юру, як студента, демобілізували. Ми одразу подали заяву та побралися. Я не уявляю собі іншого розвитку подій. Ми планували своє подальше життя, можна сказати, ще в дитинстві. Знали, що будемо разом», - розповідає Наталія.


Зараз у пари двійко дітей, вони одружені вже майже 30 років. Наталія зізнається: вони з чоловіком чудово доповнюють одне одного. У цьому і є секрет їхнього щастя.

«Юра вважає, що квіти потрібно дарувати не тільки на 8 Березня або День народження, а й без приводу. Він знає, що я люблю хризантеми, тож часто восени у нас вдома стоять саме ці квіти. Просто так, без приводу, тому що вони мені подобаються», - посміхається Наталія.

Іван Начовний – радник голови Дніпропетровської ОДА


«Доля нас звела. Переді мною стояв янгол, маленьке створіння у вишневому береті», - згадує Іван Начовний день знайомства з майбутньою дружиною Яною.

15 років тому молодих людей звів випадок. У справі до Івана додому зайшов друг Саша зі своєю партнеркою по танцях – Яною.

«Я почав «розкручувати» відносини, але робив це специфічно. Підбивав Сашку організувати похід в кіно або театр великою компанією та просто сідав поряд з Яною. Ми весь час розмовляли, - каже Іван Начовний. – А потім вона захворіла. На всі свої гроші я купив фруктів, соків, маленьку іграшкову конячку та пішов її провідувати. Вже скоро ми почали зустрічатися».

Через 6 років пара побралася, за три роки народився синочок Тимур.

«Період, коли я був в АТО, виявився складнішим для Яни, ніж для мене. Вона залишилася сама з маленьким сином, господарством, домашніми проблемами. Морально дуже допомогли друзі, - ділиться Іван. – Разом ми все пережили. Зараз мріємо про донечку».

Віталій Литвин – радник голови Дніпропетровської ОДА


«Ольга - сестра мого кращого друга. Довгий час ми товаришували, проте нас розділяли міста - я працював у Києві, вона була у Дніпрі. Та коли одного разу разом поїхали в робочу поїздку, дружба переросла в дещо більше», - розповідає свою історію Віталій Литвин.

З коханою Ольгою Віталій зустрічався лише півроку. Та вже розумів: з цією жінкою хоче провести все життя. Освідчитися вирішив у День всіх закоханих – 14 лютого.

«Зробити пропозицію вирішив у Карпатах. Туди ми поїхали відпочивати із друзями. Вони все знали, але тримали у секреті. Погода на відпочинку нас не радувала. Проте, у день освідчення було неймовірно тепло та світило сонце. Я запропонував Ользі прогулятися і на фоні гірських пейзажів освідчився. Вона погодилась», - згадує Віталій. Віталій та Ольга разом вже майже 10 років, виховують 6-річного синочка.

«Головне у подружньому житті – довіра. Якщо ти цілком готовий довіритися людині – вона твоя. Це основа, на якій все тримається. Недовіра здатна зруйнувати навіть найсильніше і найсвітліше почуття», - ділиться Віталій.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті