Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
21:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі поліцейські виявили чергову незаконну автівку

У Дніпрі поліцейські виявили чергову незаконну автівку

28 лютого поліцейські взводу забезпечення супроводження ГУНП під час нагляду за дорожнім рухом на одній із вулиць Дніпра виявили черговий факт незаконної експлуатації транспортного засобу.

Наряд поліції зупинив для перевірки автомобіль марки «BMW» з державним номерним знаком полтавської реєстрації під керуванням 30-річного місцевого мешканця.

В ході візуального огляду авто правоохоронці виявили, що номер кузова нанесений не заводом виробником, табличка відсутня, а свідоцтво про реєстрацію викликає сумнів у справжності.

Для з'ясування всіх обставин водія та транспортний засіб передано слідчо-оперативній групі. Відомості за даними фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 290 Кримінального кодексу України.


Gorod.dp.ua на Facebook.


ГАИ  (02.03.17 12:25): А с каких это пор взвод обеспечения сопровождения ГУНП перебрал на себа наши функции- собирать дань с терпил автомобилистов!! Відповісти | З цитатою
Арт  (02.03.17 02:14): Все приусы побили, теперь надо автопарк пополнять, вот и заделались регулировщики экспертами по табличкам и номерам, экспертизу прямо на дороге проводят! А шо делать, время тяжелое, и планы по постановам поджимают, и рехформа в самом разгаре :))) а поддельные свидетельства и двойников святой дух оформляет, он не осязаем:))) Відповісти | З цитатою
Националист  (01.03.17 18:57): Ну не дают людям спокойно жить. Покупайте таврии и жигули Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті