Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
02:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі прокурор відсторонений від роботи на час проведення розслідування щодо його кермування автівкою у нетверезому стані

У Дніпрі прокурор відсторонений від роботи на час проведення розслідування щодо його кермування автівкою у нетверезому стані

У неділю, 26 лютого 2017 року перший заступник прокурора Дніпропетровської області Роман Сосков під час керування автомобілем «Toyota Prado» був зупинений працівниками патрульної поліції.

Після зупинки поліцейські запропонували першому заступнику прокурора області пройти тест на наявність алкоголю у організмі, на що останній погодився. Результати тесту виявилися позитивними, патрульними складено відносно нього протокол про адміністративне правопорушення за ч.1ст.130 КУпАП.

У зв’язку з цим Роман Сосков, будучи впевненим, що не вживав алкоголю сідаючи за кермо автомобілю, вирішив пройти медичне обстеження, здавши аналіз крові у КЗ «Дніпропетровський наркологічний диспансер ДОР». Згідно висновків проведеного медичного обстеження у його крові ані алкогольних, ані наркотичних та інших речовин не виявлено.

За даним фактом прокуратурою Дніпропетровської області проводиться службове розслідування (перевірка).

Також, з метою проведення об’єктивного розслідування даного інциденту, Романом Сосковим подано рапорт на ім’я Генерального прокурора України про відсторонення від виконання службових обов’язків на час проведення розслідування.

Зазначеним автомобілем Роман Сосков користується з 2012 року, про що є відповідні відмітки у його декларації про доходи у Єдиному державному реєстрі декларацій.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Виктор  (14.03.17 15:43): Работников прокуратуры, судов и полиции при вождении в нетрезвом виде (даже если 0,02промили) надо ОДНОЗНАЧНО снимать с должностей! И начальника наркологического диспансера СНЯТЬ уже сегодня! Кто за поддерживайте. Відповісти | З цитатою
НАРОД.  (14.03.17 10:01): Это интересно. В полицаев положительно, а в наркодиспансере отрицательно. Відповісти | З цитатою
Стоик  (13.03.17 21:21): Увы, человек может выйти из села, но село из человека - НИКОГДА ! Відповісти | З цитатою
ohr  (13.03.17 20:03): попробовал бы наркодиспансер у него в крови алкоголь найти. Прокурорские бы их за можайск потом загнали. Это как овечки берущие анализы у волчары-шансов на ненужный прокурору ответ ноль целых ноль десятых Відповісти | З цитатою
о  (13.03.17 19:26): ездит, не врите Відповісти | З цитатою
иволга21  (13.03.17 18:45): 1декабря 2014 года на Ауди Q7 в пьяном состоянии за рулем был задержан начальник следственного управления облпрокуратуры вадик белый - выгнали.
26 февраля 2016 года задержан лучший ученик и исполнитель воли вовы шубы. первый заместитель облпрокуратуры на Тойте Прадо - попросился на время расследования освободить от исполнения - а почему не уволиться? С таким послужным шлейфом злоупотреблений пора выгонять. Рекомендую погуглить.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті