Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
10:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі запрацював Uber – онлайн-сервіс для виклику таксі

У Дніпрі запрацював Uber – онлайн-сервіс для виклику таксі

Дніпро став четвертим українським містом, в якому запрацював сервіс онлайн-виклику автомобілів – Uber. Першим користувачем платформи став мер Дніпра Борис Філатов.

Посадовці Дніпровської мерії очікують від компанії чесної конкуренції та прозорої роботи. Заступник міського голови Володимир Міллер, зокрема, зауважив, що бюджет міста отримає додаткові надходження від податків, які сплачуватимуть оператори компанії.

«Коли ми спілкуємося з європейськими партнерами і великими компаніями, які реалізували себе на цивілізованому ринку, ми відчуваємо перспективи. Відчуваємо, що Дніпро – велике європейське місто, з яким хочуть працювати», – зазначив заступник мера Володимир Міллер під час прес-конференції 30 березня.

Система Uber працює у 73 країнах світу. Це – мобільний додаток, який можна вільно скачати в мережі. Пасажиру необхідно ввести лише адресу поїздки, а його місцезнаходження система визначить автоматично. При цьому всі особисті дані користувачів захищені. Співпрацювати з платформою можуть таксисти, які дотримуються всіх правил перевезень.

Переговори з компанією Uber міський голова Борис Філатов розпочав ще влітку минулого року. Директор з логістики та операційної діяльності Uber Артем Панченко подякував меру за його готовність співпрацювати із сучасними сервісами та розробками.

«Компанія Uber у Дніпрі буде представлена UberX. Це – масовий доступний сервіс із чистими, комфортними, охайними автомобілями. Вартість проїзду складатиме 6 грн за подачу і 4 грн за кожен кілометр. Мінімальна вартість поїздки – 14 гривень», – повідомив представник компанії.

Розрахуватися за проїзд можна готівкою або карткою, приєднавши її до додатка.

У департаменті транспорту Дніпровської мерії сподіваються, що початок роботи платформи зробить перевезення більш безпечними.

Довідка.

Uber – міжнародна технологічна компанія, розробник однойменного мобільного додатка з виклику автівок  із персональним водієм. Додаток працює в більш ніж 450 містах світу. В Україні сервіс Uber доступний з 2016 року. Наразі ним можна скористатися в Києві, Одесі, Львові та Дніпрі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Иван  (07.04.17 14:38): Компаний именитая - это бесспорно, но пока сервиса не видно! Украинский аналог OnTaxi сейчас на порядок лучше! Відповісти | З цитатою
Вячеслав  (02.04.17 21:25): Первый блин комом. Лучше бы не делали акцию с бесплатными поездками по промокоду. Водители от заказов отказывались,а последний вообще выдал: сначала заказ принял,не доехал к нам,постоял и через 10 минут также отказался. На звонки не отвечал. В результате потерянное время,нервы,мы опоздали (хорошо хоть что не на поезд). Впечатление от сервиса негативное. Відповісти | З цитатою
Виталий ЧАЭС  (01.04.17 11:53): Удивлён, но не обрадован! Если эта компания держит нас за лохов, ( с нами можно "шутить", на вызов не приезжать, да ещё брать по 14 грн. за это), то гнать её из нашего Днепра взашей! Uber у нас 1 апреля только РАЗ в году!
И то, если шутить, надо знать где и с кем...
Відповісти | З цитатою
Возмущенная  (31.03.17 10:26): Прислали промо-код на 5 бесплатных поездок. Вчера вызвала такси. Написали, что машина будет через 1 мин., но не через 1 минуту, ни через 10 мин., ни через 15 минут машины не было. На телефонные звонки водитель не отвечал и не перезванивал. В результате решила отменить поездку. За что с меня сняли 14 грн., якобы за отмен поездки. Вопрос - водитель не приехал, на звонки не отвечает, а с меня сняли деньги ? Отличный сервис... Відповісти | З цитатою
Юлия  (31.03.17 07:33): Все бы хорошо,но стоимость проезда просчитывает с учетом проезда через новый мост!Неужели новое такси может передвигаться через него?! Другие службы уже давно просчитывают в объезд! Відповісти | З цитатою
Юлия  (31.03.17 07:32): Все бы хорошо,но стоимость проезда просчитывает с учетом проезда через новый мост!Неужели новое такси может передвигаться через него?! Другие службы уже давно просчитывают в объезд! Відповісти | З цитатою
укен  (30.03.17 15:36): Дебилы...убер - не сервис такси. бараны...налоги они ждут. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті