Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Спортсмен із Дніпра здобув «бронзу» на Чемпіонаті Європи з боротьби

Спортсмен із Дніпра здобув «бронзу» на Чемпіонаті Європи з боротьби

Муразі Мчедлідзе став бронзовим призером Чемпіонату Європи з вільної боротьби серед спортсменів віком до 23 років. Наш земляк поповнив скарбничку «синьо-жовтої» збірної в перший змагальний день.

Про це повідомили в управлінні молоді і спорту ДніпроОДА.

У перший день Чемпіонату Європи з вільної боротьби Муразі Мчедлідзе виборов бронзову нагороду. На третю сходинку континентальної першості борець із Дніпра піднявся у ваговій категорії до 97 кг.

Хлопець провів на ЧЄ-2017 три поєдинки, два з них були переможними.

Спочатку Муразі Мчедлідзе уклав на лопатки суперника із Румунії. Рахунок – 11:0. Потім спортсмен спокійно розібрався із турком. Не вдалося йому обійти борця із Грузії – 10:8 на користь конкурента.

«Нічого, у спорті так буває. Муразі мав бути чемпіоном. Просто десь не допрацював, – каже тренер спортсмена Джимшері Гурчіані. – Наразі спортсмен активно тренується, за тиждень – збори на київській базі Конче-Заспи. Наприкінці квітня – Чемпіонат Європи в Сербії. Змагатися буде непросто. Але упевнений, він там виступить гідно і відіграється за попередні помилки».

Чемпіонат Європи з вільної боротьби проходив в угорському місті Сомбатгей. Змагалися спортсмени віком до 23 років. Понад 300 найсильніших молодих борців континенту розіграли 24 комплекти нагород у 8 вагових категоріях.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Сава  (04.04.17 11:21): Боксеры молодцы! В ДГИФК в зале бокса с детей денег не берут -настоящие тренера! Відповісти | З цитатою
Барэц  (04.04.17 11:19): Джимшери Гурчиани - это недо носок Джимми, который половине Днепра должен денег, у всех отдалживает и никому не отдает! А также собирает с родителей деньги за тренировки, хотя должен тренировать бесплатно , но почемуто в зале борьбы инфиза дети тренируются только за деньги. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті