Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
04:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпряни вийшли на міську «Екотолоку»

|«« «« »» »»|

8 квітня, у Дніпрі проходять суботники. Одними з найбільших локацій акції «Екотолока» стали парк ім. Шевченка та Монастирський острів.

Із самого ранку цю територію прибирають працівники Дніпровської міської ради та дві громадські організації – «Кожен спроможен» та «500-річчя реформації в Україні».

«З настанням весни комунальні служби міста постійно прибирають територію Дніпра, проїжджу частину. Цьому приділяється достатньо уваги. А сьогодні проводиться акція «Екотолока» – загальноміський суботник, щоб ще раз привернути увагу містян до того, що чистота в місті залежить не від мера чи його заступників, а від них самих. Головне – не смітити, правильно поводитися з твердими побутовими відходами, не виносити їх на смітники та дбайливо ставитися до всього, щоб місто було чистим і охайним», – сказав заступник міського голови Михайло Лисенко.

За словами заступника директора департаменту – начальника управління комунальної екології департаменту екологічної політики міської ради Ірини Козлової, суботники проходять у різних районах міста. Прибирають у парках, скверах, прибережних та зелених зонах, на прибудинкових територіях тощо.

«Дуже приємно, що до акції приєдналося понад десяток громадських організацій та ініціативних груп. Спільними зусиллями міської влади та громадськості наведемо лад у нашому рідному Дніпрі. Та головне, щоб цей порядок зберігався. Тому закликаємо мешканців не смітити, йдучи на природу, брати з собою пакети для непотребу. Чистота залежить тільки від нас самих», – наголосила представниця мерії.

«Від нашої організації у парку працює понад 50 людей . Щоб усім учасникам суботника було веселіше працювати, організували музичний супровід із діджеєм та ведучим . Прибираємо сміття, листя, фарбуємо лавочки, щоб парк засяяв чистотою і тут було приємно гуляти», – зазначила прес-секретар ГО « Кожен спроможен» Юлія Гутшабес.

Працівниця департаменту з питань місцевого самоврядування , внутрішньої та інформаційної політики міської ради Ганна Романовських розповіла , що при нагоді завжди бере участь у міських суботниках .

«Прибирання після зими корисне не лише для довкілля, а й для людини, адже це – фізичне навантаження та ще й на свіжому повітрі. Тому із задоволенням долучилася до акції. Разом зі співробітниками наводимо лад у парку Шевченка. Головне відчути та показати іншим власну відповідальність за чистоту рідного міста», – зазначила Ганна.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Буржуинам Города.  (10.04.17 19:53): Люди молодци! Даже удивительно что вышли...Значит все не так плохо...а вот Капиталистам жлобам -могли бы и заплатить или хотя бы пикничек с шашлычками Трудящимся бесплтно выставить ведь они практически в свои выходные выполняли работу комунальщиков на которых вы не хило сэкономили. Відповісти | З цитатою
Ганьба  (09.04.17 07:39): А как же декомунизация? Разве субботники не пережиток страшного мынулого??? Куда смотрят "патриоты" и СБУ??? Відповісти | З цитатою
123  (08.04.17 19:11): Субботники хорошая коммунистическая советская привычка Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті