Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
04:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі до загальноміського суботника долучилися понад 16 тисяч містян

У Дніпрі до загальноміського суботника долучилися понад 16 тисяч містян

8 квітня у Дніпрі відбувся загальноміський суботник. Містяни вийшли прибирати парки, сквери, зелені й прибережні зони, прилеглі та прибудинкові території.

Деякі дніпряни допомагали наводити лад у місті разом зі своїми родинами.

На території парку ім. Шевченка та на Монастирському острові влаштували акцію «Екотолока» – там прибирали понад 400 працівників Дніпровської міської ради та представників громадськості.

Вони очистили від непотребу близько 30 га території парку та 5,5 км берегової лінії, повідомляють у департаменті екологічної політики міської ради.

Загалом у суботнику взяли участь понад 16 тисяч осіб, зокрема – працівники комунальних служб, підприємств та організацій міста різних форм власності.

У результаті в місті упорядкували понад 400 гектарів парків, скверів, алей, прибудинкових територій, ліквідували понад 250 стихійних смітників.

Крім того, містяни висадили майже 600 дерев та кущів, додають у департаменті благоустрою та інфраструктури міськради.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Однако  (11.04.17 10:12): Однако в городе изрядное количество бюджетников, которых выгнали на субботник.
А сознательные граждане на субботник не ходят - они справно платят налоги, не мусорят и требуют качественную работу от коммунальных служб.
Відповісти | З цитатою
ххх  (10.04.17 21:01): хоть 1% из них сам вышел или как обычно... Відповісти | З цитатою
Саша  (10.04.17 20:13): Да, советские названия убрали, а субботник остался, хотя для уборки есть коммунальные службы и в каждом предприятии, школах и прочих есть работники, которые за зарплату убирают территории Відповісти | З цитатою
Я за Чистый город!  (10.04.17 19:20): Молодци конечно! Бесспорно-Молодци!! Только вот в Капиталистическом Европейском обществе труд- всегда Оплачивается а в Рабовладельческом - на Шару...Извините если кого из Трудящихся обидел(не хотел) но это так. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті