Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

90-річний ветеран Другої світової війни отримав від мерії Дніпра подарунки до ювілею

90-річний ветеран Другої світової війни отримав від мерії Дніпра подарунки до ювілею

18 квітня директор департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради Людмила Козловська привітала з 90-річчям мешканця міста, ветерана Другої світової війни Юрія Копотуна.

Поважну дату літній чоловік відзначив у понеділок, 17 квітня, а вже наступного дня отримав квіти та подарунки від мерії міста.

«Прийміть найщиріші вітання з ювілеєм від міського голови Дніпра Бориса Філатова. Ми бажаємо Вам міцного здоров'я, щоб ми разом святкували Ваш 100-річний ювілей!» – звернулася до ювіляра Людмила Козловська.

Юрій Максимович у свою чергу подякував за привітання та запросив гостей на чай. «Дуже несподівано, але й надзвичайно приємно отримати подарунки до дня народження від керівництва міста. Дякую вам та запрошую на мій день народження у наступному році!» – зазначив чоловік.

За своє довге життя Юрій Копотун працював на залізниці – спочатку помічником машиніста, а потім машиністом тепловоза. 35 років присвятив Південному машинобудівному заводу ім. Макарова, де також працював машиністом тепловоза. А під час Другої світової війни був зв'язківцем, за що й отримав почесні звання та нагороди.

Людмила Козловська також зазначила, що до Дня перемоги над нацизмом понад 800 ветеранів, які мешкають у Дніпрі, отримають 2,5 тисячі гривень допомоги від мерії.


Gorod.dp.ua на Facebook.


ооо  (19.04.17 14:09): Не во время Второй мировой, а во время Великой Отечественной. И он воевал не во Франции, Африке, Уропе, а в Советском Союзе. На своей родине. ((( Иуды. Иваны не помняшниеи родства. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
нацистам=сіоністам  (19.04.17 13:33): І шо цікаво... в Україні з 750 000"вітіранов" лище 58000 хоч раз приймали участь в боях... так що з 18млрд!!! які цього року виділять на шанування "вітіранов" 16млрд!!! піде на підгодовування совкових шахраїв та шахрайських організацій"вітіранов" Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті