Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
14:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Понад 100 дітей пільгових категорій безкоштовно відвідали цирк «Кобзов»

|«« «« »» »»|

На прем'єру нової програми цирку «Кобзов» під назвою Extreme Show у Дніпрі запросили понад 100 дітей пільгових категорій. Серед них – вихованці двох центрів соціально-психологічної реабілітації, дитячого будинку № 1 та дитячого будинку сімейного типу родини Дерев'янків.

Про безкоштовні квитки для малечі з адміністрацією цирку домовилася заступник міського голови Світлана Єпіфанцева.

«Дотримуючись соціальної відповідальності, адміністрація цирку запросила діток, які опинились у складних життєвих обставинах, безкоштовно переглянути нову шоу-програму. Це не разова акція: у суботу інші діти пільгових категорій теж відвідають цей цирк», – зазначила начальник відділу з питань опіки та піклування управління у справах дітей департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради Лариса Кім.

Усі діти приїхали до цирку з гарним настроєм в очікуванні видовищного шоу. Для Даніели Федько відвідання вистави стало справжнім подарунком, оскільки цього дня дівчина святкувала своє 14-річчя.

«Сьогодні у мене найкращий день народження, разом з моїми однолітками подивимося циркову виставу. Чула, що це не просто програма з клоунами, а буде ще й екстрим-шоу з акробатами, жонглерами. Маю передчуття чогось дивовижного», – поділилася іменинниця.

У повному складі відвідала цирк і родина Дерев'янків. На програму прийшли мама, тато та дев'ятеро дітей. Усі вони зраділи квиткам-запрошенням та нагоді весело провести час. «Дякуємо і керівництву міськради, і цирку «Кобзов» за організацію такого свята, бо похід до цирку всією родиною – це справжня радість для наших дітей. Це нові емоції, враження для дітлахів», – розповів батько-вихователь Василь Дерев'янко.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті