Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
09:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Під час тестування ЗНО поліцейські охорони виявили у вісьмох абітурієнтів заборонені пристрої

Під час тестування ЗНО поліцейські охорони виявили у вісьмох абітурієнтів заборонені пристрої

23 травня поліція охорони в Дніпропетровській області охороняла 8 пунктів центру тестування професійної компетентності фахівців з вищою освітою напрямів підготовки «медицина» і «фармація» та 58 пунктів, де проводиться Зовнішнє незалежне оцінювання.

Правоохоронці забезпечували цілісність та збереження тестових матеріалів, пропускний режим в приміщеннях та проводили сканування учасників тестування ручними металошукачами з метою виявлення заборонених пристроїв.

В цьому році Зовнішнє незалежне оцінювання стартувало 23 травня і триватиме до 16 червня. Контроль за дотриманням умов його проведення з використанням металодетекторів здійснюють співробітники поліції згідно затвердженого наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Центром оцінювання якості освіти було поставлено завдання - підвищити контроль за тим, аби всі абітурієнти мали однакові умови, бо це концептуальна стратегія оцінювання якості освіти в державі. Отже, при проведенні тестування ніхто не повинен мати ані мобільного пристрою для зчитування, накопичення або передавання інформації, ані шпаргалок.

З метою недопущення надзвичайних подій на кожному пункті тестування використовуються металодетектори. Це дозволяє підвищити якість надання охоронних послуг, не допустивши при цьому внесення до пунктів тестування заборонених предметів.

Так, вчора під час проведення тестування поліцейські охорони виявили 8 заборонених пристроїв - телефонів. Всіх абітурієнтів, у яких вони були знайдені, негайно відсторонили від проходження тестування.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Раиса V  (25.05.17 08:20): Могут отстранить, только тогда когда он им воспользовался. А на входе имеют право, только изъять и только. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті