Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
06:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов: Цього року в Дніпрі на ремонт шкіл і дитсадків передбачено майже 200 мільйонів гривень

|«« «« »» »»|

Цьогоріч мерія Дніпра майже вдвічі збільшила фінансування ремонтів у школах і дитсадках міста.

26 травня міський голова Борис Філатов відвідав будівництво нового дитячого садочка на території школи № 105, що у Таромському.

«У селищі (йдеться про Таромське. – Ред.) є серйозні інфраструктурні проблеми. Зокрема, у південній його частині зовсім немає дошкільних закладів. Дитсадки переповнені, й цю проблему треба вирішувати. Сьогодні ми знову показали хороший приклад, як це можна зробити спільними зусиллями центральної влади та місцевого самоврядування», – зазначив Борис Філатов.

Новий заклад зводять за кошти державного та міського бюджетів. На умовах співфінансування мерія Дніпра виділила 2,3 млн грн. Уже в 2018 році садочок зможуть відвідувати 80 дітей. Виділенню коштів із Державного фонду регіонального розвитку сприяв народний депутат Іван Куліченко.

«Тут багато дітей, і проблему з дошкільними закладами необхідно вирішувати. Тепер є можливість створити сучасну інфраструктуру для навчання дітлахів», – сказав нардеп.

Нині Таромське є унікальним селищем: тут мешкає більше дітей, ніж дорослих. Однак через недостатню кількість дитячих садочків таке демографічне співвідношення стало справжнім випробуванням для батьків.

«Без садочка дуже важко. Особливо взимку. Доводилося водити дітей аж за 5 кілометрів. Коли цей дитячий садок збудують, стане набагато легше», – упевнена місцева мешканка Олена.

26 травня мер Дніпра також перевірив якість ремонту спортивної зали у НВК № 148. Тут, зокрема, полагодили покрівлю, встановили прожектори та встелили підлогу спеціальним лінолеумом для тренувань.

Нагадаємо, що два тижні тому на житловому масиві Лівобережний-3 відкрили новий дитячий садок на 220 місць. Його побудували з нуля коштом міста та області. Всього витратили 45 млн грн, 25 з яких виділила міськрада. Також цьогоріч завершується реконструкція таромського дитсадка № 103. Це ще 80 додаткових місць для дітей.

Загалом протягом року у Дніпрі планують привести до ладу 205 навчальних закладів

Gorod.dp.ua на Facebook.


вэтман  (30.05.17 21:59): Мзр забери у депутатов и дай каждой школе по 100000т и родители тебя будут помнить а шик...пусто Відповісти | З цитатою
Андрій  (28.05.17 14:24): Школы ремонтируют за деньги родителей! школа №97 на ж/м Покровський, сдаем деньги в фонд школы, в фонд класса, оргтехнику в класс покупают родители, платим за охранника, воду питьевую в класс покупают за деньги родителей , ремонт в классе за счет родителей к тому же родители должны ремонт делать своими руками ну т.д. можно перечислять долго. Ах да недавно собирали деньги с родителей на жалюзи в актовый зал школы! Поэтому непонятно куда выделяются деньги! Відповісти | З цитатою
Світлана  (27.05.17 08:56): Шановний мер! Будь ласка,оприлюдніть,скільки коштів і на яку школу. Зробіть цю процедру максимально публічною. В школах шалені зловживання батьківськими коштами.Подвійна бухгалтерія,нецільове використання,неякісний ремонт і маніпулювання батьківськими комітетами шляхом залякування:адже діти можуть постраждати Відповісти | З цитатою
Родитель  (26.05.17 23:36): Как идет дождь - так страшное зрелище - неужели так дорого отремонтировать трубу ливнестока с крыши в школе № 58 ??? Просто вся стена заливается водой, ужас и позор! Не знаю кто виноват директор школы или мэр города, но стыдно в такую школу ходить... Відповісти | З цитатою
000  (26.05.17 16:55): когда уберешь деревья ...весь двор завален ..супер-мэр.. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті