Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
09:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Понад 2,5 тис. учасників із різних країн світу: у Дніпрі стартував INTERPIPE Half Marathon-2017

Понад 2,5 тис. учасників із різних країн світу: у Дніпрі стартував INTERPIPE  Half Marathon-2017

Зранку 28 травня на площі Героїв Майдану у Дніпрі розпочався INTERPIPE Dnipro Half Marathon-2017. Учасниками спортивної події, що відбувається в рамках програми міського голови Бориса Філатова «Дніпро – спортивна столиця», стали понад 2,5 тис. бігунів із 11 країн світу. Старт забігу дав мер міста.

«Це – спортивне свято, та все одно – будьте обережними. Нехай цьогоріч обійдеться без травм, бо торік ми мали три госпіталізації. Тож стежте за своїм самопочуттям. Легкого старту!» – сказав Борис Філатов.

Перед забігом для учасників провели традиційну розминку. Уздовж маршруту для бігунів працюють точки гідратації.

Напівмарафонська траса складає трохи більше 21 км. Цьогоріч це – найпопулярніша дистанція, її долатимуть близько 800 бігунів.

Дніпрянин Юрій – один із тих, хто має намір підкорити найдовшу відстань. Минулого року спортсмен уже здолав 5-тикілометрову дистанцію.

«Настрій неймовірний. Хочеться швидше почати. Це корисно для всього: і для здоров'я, і для самооцінки. Спорт – це життя. Дякую організаторам, що забезпечили для нас усі умови», – розповів Юрій.

Перевірити свої сили всі охочі могли на відстанях від 100 м до 10 км. Також під час напівмарафону відбудеться благодійний забіг, у рамках якого збиратимуть кошти на спортивний протез руки ветерану АТО Руслану Мураєву.

Сюрпризом для фінішерів будуть медалі із зображенням видатного історика та етнографа Дмитра Яворницького.

Довідка:
INTERPIPE Dnipro Half Marathon-2017 – один із п'яти етапів бігової ліги Run Ukraine Running League-2017, що включає старти в чотирьох містах України. Титульний спонсор напівмарафону – INTERPIPE, організатор – Run Ukraine, співорганізатор – Start Dnipro.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Елена  (30.05.17 12:01): Марафон это здорово наконец то и у нас они будут проводиться главное чтобы не было парадов Лгбт и узаконивания их браков и детей чужих. Дело в том что лгбт это проект египетского бога Анубиса из подземного мира телом человека и головой шакала. Он является богом бальзамирования. Охраны мумий в мавзолеях.короче его цель всех утянуть к себе в Ад. И имя его Анубис это Анус и Би. То есть его цель всех сделать педиками и властвовать на земле вместо Христа. И это бог языческий который склоняет делать жервоприношения своим жутким фараонам через жертвоприношения .они есть во многих джерелигиях. Язычество приведет к гибели человечества все окажутся в плену у анубиса Відповісти | З цитатою
Поц  (28.05.17 23:18): На второй фото благодарный велосипедист хочет боре залепить за "отличную!" организацию вело пробега!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті