Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
11:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Гліб Пригунов: «Українці з усього світу готові об’єднатись заради миру у рідній державі»

Гліб Пригунов: «Українці з усього світу готові об’єднатись заради миру у рідній державі»

21 серпня у Дніпрі стартував Форум української молодої діаспори, який проводить Світовий конгрес українських молодіжних організацій. Захід зібрав більше 700 діаспорян з 20 країн світу та активну молодь з усієї України.

У перший день своєї роботи учасники форуму мали можливість поспілкуватись з головою Дніпропетровської обласної ради Глібом Пригуновим під час вечері у не формальній обстановці. Гостей зустрічав народний колектив «Славутич», завдяки запальній українській творчості майстрам удалось передати всю широту української душі, наш національний характер, глибину почуттів та невичерпний патріотизм.

Першими враженнями від перебування у Дніпрі поділилася Ярослава Хортяні – перший заступник президента Світового Конгресу Українців та член угорського парламенту, яка подякувала Глібу Пригунову за організацію заходу та можливість відчути сповна рідну українську душу.

«Українці разом – це велика сила і ви дали це відчути українській молоді, що живе по всьому світові», - зазначила вона.

«Я радий вас вітати на Дніпропетровщині, де в жилах кожного мешканця тече кров волелюбних козаків. Наш регіон гідний того, аби вивчати його історію, знайомитись із самобутністю та взяти із собою частку національного характеру. Ми довели, що сила у єдності, коли згуртувались проти російської агресії на сході України. Ми вистояли і виборюємо перемогу. Багато українців з усього світу готові об'єднатись заради миру у рідній державі», - звернувся до молоді Гліб Пригунов.

VII Форум української молоді діаспори триватиме з 21 до 26 серпня. Протягом цих днів на учасників чекають цікаві зустрічі, тематичні сесії за участю відомих експертів у сфері інвестицій, євроінтеграційних процесів, молодіжної політики, а також яскраві та захоплюючі екскурсії містом та Дніпропетровщиною.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Кризис  (22.08.17 18:49): А чего бы им всем не вернуться домой и показать какие они украинцы ??? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті