Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
04:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі стартує освітній проект «Школа лідерів»

У Дніпрі стартує освітній проект «Школа лідерів»

З 1 жовтня в Дніпрі починає роботу освітній проект для дітей «Школа лідерів». Про це на прес-конференції повідомила директор комунального закладу «Міський дитячо-молодіжний центр» Ірина Власенко.

«Нині дуже важливе національно-патріотичне виховання. Тому цього навчального року наш центр впроваджує нову цікаву програму «Школа лідерів». Лідери – це впевнені в собі діти, які в майбутньому будуватимуть нашу країну», – зазначила вона.

В рамках програми у 8 клубах міста проводитимуться навчання дітей за спеціальною скаутською методикою.

«Ми навчатимемо дітей спілкуванню, практичній психології. Зосереджуємо увагу на всебічному розвитку особистості. Скаутська методика, якій вже понад сто років, водночас проста й унікальна. А в стандартних системах нашого виховання дітям не надається право ухвалювати рішення самостійно», – сказав координатор проекту «Школа лідерів» та керівник обласної дитячої громадської організації «Асоціація дніпровських скаутів «СКІФ» Юрій Галецький.

Маленький скаут Діма розповів про свої досягнення.

«Скаутинг – це дуже цікава річ, де можна знайти нових друзів та набути нових навиків. Наприклад, у мене є нашивка «Стежка жабенятка». Мені її дали за вивчення боліт та нанесення їх на мапу», – поділився він.

Фахівці комунального закладу вже пройшли підготовку та готові навчати дітей.

«Я була на одному з таких тренінгів, вони дуже цікаві та незвичні. Вважаю, що саме такої методики та принципів бракує для роботи з дітьми. Це чудово, коли освіта несе в собі початкову профорієнтацію, виховує з дитинства лідерські якості та готує молодь до самоврядування», – підкреслила спеціаліст організаційно-масового відділу центру Еліна Сорсорян.

Зареєструватись у проекті «Школа лідерів» можна на сторінці КЗ «Міський дитячо-молодіжний центр» у Facebook.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті