Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
23:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Підсумки тижня від ДніпроОДА

Підсумки тижня від ДніпроОДА

У кількох районах Дніпропетровщини вже завершили запланований капітальний ремонт доріг, в Єлизаветівці відкрили новий корпус дитячого садочка, а у Києві – презентували диск пісень, народжених в АТО.

Про розвиток Дніпропетровщини та плани на майбутнє під час щотижневого публічного звіту розповів радник голови ДніпроОДА Юрій Голик.

Цьогоріч на Дніпропетровщині вже капітально відремонтували дороги в 9 районах області.

«Кожного року ми ремонтуємо близько 160 доріг всередині населених пунктів. У 2017-му роботи вже закінчили, зокрема, у Новомосковському, Покровському, Петропавлівському, Апостолівському, Васильківському, Павлоградському, П'ятихатському районах. Ще в кількох районах області саме працюють ремонтники. На щастя, дощів немає, тож ми можемо працювати за графіком», - розповів Юрій Голик.

У Єлизаветівці Петриківського району відкрили новий корпус садочка, збудований «з нуля».

«Це вже шостий дитячий садочок, який здали в цьому році на Дніпропетровщині. Яскраві і сучасні дошкільні установи з'явилися також в Казначеївці, Ляшківці, Знаменівці, Богданівці та Дніпрі, - зазначив радник голови ОДА. – Загалом цьогоріч реконструюємо 12 садочків, ще чотири – будуємо «з нуля».

Продовжується в області і ремонт шкіл, додав Юрій Голик.

«Завершуємо зовнішні роботи у Солонянській опорній школі. Провели й всі підготовчі роботи для облаштування величезного футбольного поля зі штучним покриттям, - розповів радник. - Це одна з 25 шкіл, які ремонтуємо в цьому році. Всі проекти - яскраві і сучасні».

У Дніпрі «з нуля» почали будівництво сучасного хірургічного корпусу обласної офтальмологічної лікарні.

«Цьогоріч реалізуємо близько 20 екологічних проектів. Вирішуємо проблеми, яких не торкалися роками – здебільшого, ліквідовуємо підтоплення. Наш улюблений приклад – житловий масив Веселі Терни у Кривому Розі. Там, де люди 20 років стукали у всі двері, бо у них в підвалах стояла вода. Цьогоріч менше, ніж за півроку цю проблему вирішили».

Перший виїзний всеукраїнський форум про державні та комерційні закупівлі - Forum Zakupki - пройшов у Дніпрі. Його відкривала ДніпроОДА, як один з лідерів по роботі в Prozorro.

«Ця система закупівель була впроваджена в регіоні задовго до того, як стала обов'язковою - в серпні 2015 го. Нині 10% від всіх зареєстрованих у Prozorro підприємців – з Дніпропетровської області. За два роки вони заробили 45 млрд грн», - відзначив Юрій Голик.

Другий диск пісень, народжених в АТО, презентували в Києві. Відеоверсію концерту в День захисника України покажуть на 34 каналі.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Документи за темою:


ХХХ  (09.10.17 20:35): Итог- рост цен на хлеб,мясо ,овощи и т.п А так все хорошо. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті