Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
13:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Жінок Дніпропетровщини запрошують на профогляди до амбулаторій

Жінок Дніпропетровщини запрошують на профогляди до амбулаторій

Вчасний візит до лікаря може врятувати життя. Жінок Дніпропетровщини закликають подбати про своє здоров'я та пройти профогляди в амбулаторіях.

Область долучається до Всеукраїнського дня боротьби з раком молочної залози. Про це повідомили в департаменті охорони здоров'я ДніпроОДА.

«Щодня лікарі області реєструють 3-4 нові випадки захворювання на рак молочної залози, один з яких – у занедбаній стадії. Проте ми вкотре наголошуємо, що онкозахворювання – не вирок, а діагноз, який при вчасному виявленні та лікуванні можна здолати. Тому так важливо дбати про своє здоров'я, звертатися до медзакладу просто для профілактики, а не лише тоді, коли вже є явні симптоми. Закликаємо почати просто зараз – приходьте до своїх амбулаторій, обстежуйтесь, радьтеся з лікарями», – зазначили в департаменті охорони здоров'я ДніпроОДА.

У профілактиці хвороби важливу роль грає й здоровий спосіб життя. У департаменті закликають займатися фізкультурою, вживати здорову їжу, відмовитися від алкоголю та паління, уникати стресів. Медики радять народжувати первістка не пізніше 28-30 років, а також природньо вигодовувати немовлят. За словами фахівців, важливо й вчасне звернення до жіночого лікаря, контроль за прийомом ліків, регулярне самообстеження.

20 жовтня – Всеукраїнський день боротьби з раком молочної залози.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті