Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 17 червня 2024
18:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У другий день Міжнародного економічного форуму секретами успіху поділилися бізнес-леді

|«« «« »» »»|

Як знайти справу до душі, не боятися розпочати бізнес та досягти успіху. А ще – які козирі мають в роботі саме жінки-підприємці.

Про це говорили під час однієї з панелей Міжнародного економічного форуму, другий день якого проходить у ДніпроОДА. Власними секретами поділилися успішні бізнес-леді.

«Сьогоднішню дискусію ми присвятили жінкам у бізнесі. Тут зібралися бізнес-леді, які досягли значних успіхів. Це жінки-лідерки, жінки-керівниці малого та великого бізнесу. Основна мета – нові знання, ділові знайомства, обговорення нових проектів та експортних перспектив», - зазначила радник голови ДніпроОДА Ірина Грицай.

На думку однієї із спікерів форуму, з асновниці дизайнерського бренду ALONOVA Ольги Альонової, кожна жінка може створити бізнес. Головне – «знайти себе».

«Марці ALONOVА вже 13-й рік, тож досвід у мене значний. Жінкам пораджу обирати себе, свій шлях, розвиватися та ніколи не стояти на місці. Бути цікавою в першу чергу собі та своїм близьким. Кожна може розпочати жіночий та дуже симпатичний бізнес», - посміхається Ольга Альонова.

Тієї ж думки притримується й співзасновниця Medical Dental Group, голова благодійного фонду Kiddo Анна Єрмолаєва. Каже: секрет успіху – знайти справу до душі.

«Я щаслива, що я жінка. Я можу бути сильною. Але я можу бути і слабкою, попросити захисту. І я хочу такою залишатися і в житті, і в бізнесі, - зазначила Анна Єрмолаєва. - Закони бізнесу однакові для всіх – і для чоловіків, і для жінок. Якщо ти любиш свою справу, любиш процес, знаєш, до якої мети хочеш прийти - не має значення в брюках ти чи у спідниці».

Маркетинг та e-commerce директорка, Член ради директорів COMFY Наталія Кошева вважає, що жіноча інтуїція – козир у підприємництві.

« Жінки у бізнесі – це рушійна сила у всьому світі. Зараз не модно говорити, що якісь якості мають тільки жінки або тільки чоловіки. Але якщо ми говоримо про інтуїцію, емоційний інтелект – жінки точно можуть повчити цьому чоловіків», - поділилася Наталія Кошева.

Послухати поради досвідчених бізнес-вумен прийшли кілька десятків жінок.

«Я працюю в секторі громадянського розвитку вже 10 років, у тому числі, займаюся темою потенціалу жінок. Дуже цікаво послухати бізнес-вумен, які приїхали сьогодні на форум. Звичайно, хотілося б сформувати більш повноцінну, повну картинку з цієї теми у Дніпрі. Я працюю в Києві, там процеси йдуть по-іншому», - розповіла учасниця форуму Інна Волинець.

Міжнародний економічний форум організувала ДніпроОДА. У другий день на зустрічі говорять, зокрема, про податкову реформу, інструменти успіху в експорті, нові можливості в агропромисловому комплексі, побудову інноваційної економіки, успішну взаємодію бізнесу, держави та громад в процесі децентралізації. Результатом форуму стануть нові ділові зв'язки, проекти та інвестиції.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанка  (18.11.17 22:24): Будет ли форум для женщин которые только хотят открыть дело? Новичкам было бы интересно послушать всех этих успешных женщин. Правильно сказала Инна Волынец "сформировать более полноценную, полную картинку по этой теме в Днепре ... в Киеве ... процессы идут по-другому Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У МОЗ заявили, що українці зловживають сіллю: проблема у хлібові (9)

•  У Дніпрі на Фабра жінка потрапила під колеса Toyota Land Cruiser (9)

•  У Дніпрі на Калнишевського мікроавтобус Mercedes на переході збив жінку з собакою (8)

•  Сильна злива та гроза. Як Дніпро впорався з черговим циклоном (7)

•  До Дніпра вже прибула партія з 9 останніх трамваїв із Німеччини (7)

•  Монастирський острів: ідеальний відпочинок у серці Дніпра (7)

•  У Дніпрі відремонтували аварійні дерев'яні сходи до мосту на Монастирський острів: прохід відкрито (6)

•  Кабмін змінив правила перевірки водіїв на стан сп'яніння (6)

•  Знаменитий дніпровський мандрівник Сергій Гордієнко зібрався у новий європейський похід (5)

•  Автівку повністю зім'яло: у Дніпрі на Набережній Заводській Lexus вилетів з дороги та врізався в білборд, водія та пасажирку ушпиталили (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті