Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Понад 53 млрд грн заробили підприємці Дніпропетровщини в Prozorro

Понад 53 млрд грн заробили підприємці Дніпропетровщини в Prozorro

У системі електронних держзакупівель Prozorro вже працюють майже 10,5 тисяч підприємців Дніпропетровщини. За понад 2 роки вони заробили 53,3 млрд. грн, повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

« Державні закупівлі мають бути прозорими. Досягти цього дозволила онлайн-система Prozorro, яка мінімізує корупційні ризики, - зазначив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко. – За понад два роки кількість підприємців області, які користуються електронним сервісом, зросла вдесятеро. Нині в Prozorro працюють майже 10,5 тис бізнесменів Дніпропетровщини. Вони виграють торги та сплачують податки, а це додаткові надходження до обласного бюджету».

За час роботи Prozorro бізнесмени Дніпропетровщини виграли по всій Україні 117,4 тис лотів на 53,3 мільярдів гривень. Найчастіше вони продавали медичне обладнання, фармацевтичну продукцію і нафтопродукти та пропонували будівельні роботи.

В серпні 2015 року ДніпроОДА стала однією з перших держадміністрацій в Україні, яка перевела держзакупівлі в систему Prozorro. Одночасно почала навчати користуватися сервісом підприємців. Нині область - в трійці лідерів України за кількістю бізнесменів, які працюють через електронну систему.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ро  (29.11.17 22:37): Заработали 53 миллиарда или все-таки оборот составил эту сумму. Не писуны, а просто безграмотные дебилы какие-то... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті