Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
01:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як стати бізнесменом, запустити стартап та залучити інвестиції - навчатимуть всіх бажаючих!

Як стати бізнесменом, запустити стартап та залучити інвестиції - навчатимуть всіх бажаючих!

У грудні 2017 у Дніпрі розпочалося навчання у Стартап Школі «Dnipro Sikorsky Challenge». Проект реалізується на базі Національного гірничого університету, який третім в Україні прийняв цю естафету.

Мета проекту - створити простір сприяння трансферу технологій, вирощування технологічних ідей, запуск та розвиток стартапів, відбір, залучення та навчання креативних людей для створення власного бізнесу. До участі запрошуються жителі області, керівництво університету, науковці і студенти. Кожен отримає можливість навчання за трьома основними рівнями: вступ до інноваційного підприємництва; практика запуску стартапу; робота з потенційними інвесторами.

Експрес-курс розрахований на 2 тижні, протягом яких учасники:

– дізнаються все про стартапи і навчаться робити перші кроки для створення стартап-проекту;

– зануряться у психологічні аспекти роботи в команді; – перевірять бізнес-ідеї на потенційних клієнтах;

– розроблять і сформують фінансову бізнес-модель;

– зрозуміють, як позиціонувати свій проект і навчитеся ефективно його просувати;

– проведуть презентацію і захист стартап-проектів перед представниками бізнесу, влади та інвестиційного середовища. 

На сьогодні вже зареєстровано 30 слухачів курсу. Вони пройдуть теоретичні та практичні заняття. За результатами проекту майбутні бізнесмени отримають сертифікати від  Дніпропетровської обласної ради та системи Sikorsky Challenge.

«Такі проекти сприяють розвитку малого та середнього бізнесу на Дніпропетровщині. Створення нових стартап-компаній на основі розробок студентів, молодих спеціалістів, ініціативних жителів області - це порція «свіжого повітря» у життя економіки регіону. Окрім того, проект надає можливість активним громадянам реалізувати свої ідеї у новій, комерційній площині», - зазначив голова обласної ради Гліб Пригунов.

Стартап Школа «Dnipro Sikorsky Challenge» створена як постійно діючий осередок академічного інноваційного середовища Дніпропетровської області. Вона створить умови для доведення результатів наукової діяльності студентів, науковців та інших до стану інноваційних продуктів з їх подальшою комерціалізацією. Далі – розвиток малого та середнього бізнесу, що сприятиме підвищенню податкових надходжень до бюджету і активній розбудові всієї області.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті