Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
17:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Цьогоріч майже 700 АТОвців з Дніпропетровщини пройшли безкоштовне санаторно-курортне лікування

Цьогоріч майже 700 АТОвців з Дніпропетровщини пройшли безкоштовне санаторно-курортне лікування

Цьогоріч АТОвці з Дніпропетровщини отримали 688 путівок у санаторії області та України. Наразі 86 хлопців продовжують санаторно-курортне лікування.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Маємо турбуватися про тих, хто віддав своє здоров'я заради миру на рідній землі. АТОвці області відновлюються у сучасному реабілітаційному центрі в Дніпрі, а також у санаторіях по всій Україні. Цьогоріч оздоровилися майже 700 хлопців», – зазначив Валентин Резніченко.

Мінеральні води, грязі, фізпроцедури, лікувальна фізкультура, свіже повітря – все це входить у 18-денний курс реабілітації. При бажанні можна й поспілкуватися з психологом.

При виборі санаторію АТОвці віддають перевагу лікувально-оздоровчим центрам Дніпропетровської, Львівської, Одеської, Херсонської та Запорізької областей.

«Хлопці самі обирають санаторій в залежності від медичних показань та рекомендацій лікаря. Оплату та оформлення документів бере на себе держава – необхідно лише звернутися до служби соцзахисту за місцем проживання», – додав очільник області.

У 2017 році АТОвці Дніпропетровщини відпочили у 43 санаторіях України. Загалом цьогоріч на їхнє оздоровлення із держбюджету виділили більше 4,2 мільйонів гривень.

Як отримати путівку до санаторію, можна дізнатися в Центрі допомоги бійцям АТО при ОДА за адресою: Дніпро, пр. Поля, 1 (1-й поверх). Звертатися можна й до департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОДА за адресою: вул. Набережна Перемоги, 26, каб 11 або за телефоном 067 909 79 89.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Дмитрий Краснов  (21.12.17 13:06): Я не военный, хоть в армии служил... По путевке в санторий https://sanatorii-rodnik-pyatigorsk24.ru в прошлом году ездил ))) тоже есть чем похвастаться ))) Работаю на фирме уже 10 лет, и руководство решило поощрить "старожилов" Дало путевки на 2-х ))) Так мы с женой так отдохнули, что не хотелось даже возвращаться! Воздух - просто сказка :) девочки на рисепшене общительные, милые, не хамили. Врачи нам процедур разных, лечебных назначили. Покупались в минеральных водах, наплавались в басейнах. А главное, что в номере - чисто, всегда свежая постель. В общем мы были довольны как слоны ))) жаль что только на неделю нам проплатили путевки. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті