Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
13:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Патрульні затримали на Ігрені ймовірних крадіїв кабелю

Патрульні затримали на Ігрені ймовірних крадіїв кабелю

13 грудня, близько 4-ї години ранку на житловому масиві Ігрень на вулиці Червоногорській патрульні помітили автомобіль Volkswagen LT з табличкою маршрутного таксі, що рухався вбік вулиці Рощинської з порушення ПДР.

Поліцейські зупинили транспортний засіб.

У салоні автомобіля перебували 2 підозрілих осіб – чоловік і жінка у брудному одязі. Патрульні вирішили провести поверхневу перевірку салону, адже цей маршрут в цьому районі не пролягає.

В результаті інспектори виявили 2 мотки вирізаного кабелю, пилку по металу та металеві деталі. Брудні сліди на підлозі викликали підозри у поліцейських, що все це було викрадено нещодавно. На питання «звідки вантаж?» невідомі не змогли відповісти. Охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу.

Пасажири автомобіля та водій занервували. Одному вдалося покинути місце події, інших патрульні затримали.

На водія патрульні склали постанову за ст.121 КУпАП (Порушення водієм правил керування транспортним засобом). Автомобіль доставили на штрафмайданчик. Слідчі вилучили з нього виявлені речі у присутності свідків. Затриманих доставили до Самарського відділку поліції.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Солнечный  (15.12.17 14:31): Они на Солнечном орудуют. Кабеля с лифтов снимают ***..и. Фото их расклеить чтоб народ знал кого пиз..ть Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті