Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 26 червня 2024
14:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині виявлено порушення зі збитками в 13 тис грн та зупинено незаконний збут 171 кг карася

На Дніпропетровщині виявлено порушення зі збитками в 13 тис грн та зупинено незаконний збут 171 кг карася

Дніпропетровським рибоохоронним патрулем виявлено браконьєра, який в забрід ловив рибу 5 жилковими сітками. Збитки, завдані рибному господарству, становлять 13 923 грн. Патрульними був затриманий громадянин, який без належних документів реалізовував 171 кг риби карась у м. Кривий Ріг.

При проведенні рибоохоронної роботи Дніпропетровським рибоохоронним патрулем спільно з працівниками УПП м. Дніпро 26.12.2017 о 20:30 виявлено браконьєра, який в забрід ловив рибу 5 жилковими сітками. Під час огляду речей порушника було виявлено рибу у кількості: карась – 77 шт., товстолоб – 10 шт., окунь – 4 шт., плітка – 100 шт., плоскирка – 15 шт., сазан – 1шт., щука – 2 шт. Збитки, завдані рибному господарству, становлять 13 923 грн. Порушення сталось на Дніпродзержинському водосховищі, поблизу с. Дніпровокам’янка, Верхньодніпровського району Днiпропетровської областi.

«Своїми діями чоловік порушив вимоги п.3.15 «Правил любительського та спортивного рибальства» відповідальність за яке передбачена ст.63 Закону України «Про тваринний світ». На нього складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.4 ст.85 КУпАП», - заявив керівник Дніпропетровського рибоохоронного патруля Василь Волков.
15.12.2017 о 12:45 патрульними був затриманий громадянин, який без належних документів реалізовував 171 кг риби карась. Інцидент стався в 5 Зарічному мікрорайоні 21, Покровського району м. Кривий Ріг. На порушника складено адмінпротокол за ч.1 ст.88-1 КУпАП. Риба вилучена та залишена на відповідальне зберігання до рішення суду.

Дніпропетровський рибоохоронний патруль закликає рибалок бути відповідальними та дотримуватися правил рибальства.

Якщо Ви стали свідком порушення правил рибальства чи збуту водних біоресурсів – прохання оперативно повідомляти на всеукраїнську безкоштовну «гарячу» лінію: 0-800-50-52-50 або на «гарячу» лінію рибоохоронного патруля Дніпропетровщини: 096-400-02-50.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (17)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (10)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (10)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (9)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (6)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті