Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
20:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Іноземні спостерігачі за виборами Президента мають свій штаб

На Дніпропетровщині створюються всі умови для сприяння діяльності офіційних спостерігачів від іноземних держав та міжнародних організацій під час підготовки та проведення виборів Президента України у 2004 році. В обласному центрі за адресою: Кірова, 2 (будинок обласної ради, 4-й поверх) відкрито інформаційний центр для сприяння діяльності офіційних спостерігачів від іноземних держав та міжнародних організацій. Тут проводитимуться прес-конференції, інші заходи, концентруватимуться інформаційні матеріали щодо виборчого законодавства, відбуватиметься вивчення виборчого процесу.

Створено також штаб для сприяння діяльності офіційних спостерігачів від іноземних держав та міжнародних організацій під час підготовки та проведення виборів Президента України, який знаходиться за адресою: м. Дніпропетровськ, пл.Шевченка, 4, готель Жовтневий, офіс № 220, т. 744-11-28.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті