Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
00:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Стали відомі лауреати програми «Людина року – 2017»

Стали відомі лауреати програми «Людина року – 2017»

Стали відомі лауреати програми «Людина року – 2017»: серед лауреатів у номінації «Промисловець року» представник міста Кам'янське - генеральний директор ПАТ «Дніпровагонмаш» Корнецький Олег.

Під час прес-конференції 16 січня 2018 року Генеральна дирекція загальнонаціональної програми «Людина року» повідомила представникам ЗМІ про підсумки експертного опитування за 2017 рік та озвучила громадськості імена кращих представників української еліти, які за свої професійні досягнення у 2017 році визначені лауреатами XXII загальнонаціональної програми «Людина року – 2017» у 18 професійних номінаціях. Програма передбачає присудження титулу «Людина року» найвидатнішим особистостям, які досягли вагомих успіхів у найважливіших для України галузях професійної та громадської діяльності.

Зокрема в номінації «Промисловець року» лауреатом визначено представника міста Кам'янського – генерального директора ПАТ «Днiпровагонмаш» - Олега Корнецького. Конкуренцію йому у цій номінації складають Йоргачов Дмитро – Генеральний директор ПАТ «Одескабель» та Яворський В'ячеслав – Директор ВАТ «Кременчуцький завод технічного вуглероду»

Серед переможців попередніх років у цій номінації представлені Микола Янковський, Анатолій Сокуренко, Віталій Сацький, Дмитр о Ківа, Віктор Суботін, Віталій Скляров, Леонід Шиман, Ігор Сирота, Ірина Мірошник.

Загальнонаціональна програма «Людина року» — програма, яка передбачає присудження титулу «Людина року» в Україні за професійні і суспільно значимі досягнення. Програма заснована в 1995 році. Автор і розробник програми — Аркадій Райцин.

Проект охоплює всі регіони України. Лауреатів програми визначають шляхом експертного опитування, остаточне рішення приймає Вища академічна рада програми.

Переможцям в кожній професійній і міжнародній номінації вручають статуетки «Прометей-Престиж» та почесні дипломи.

Урочиста церемонія вручення премії «Людина року – 2017» відбудеться 24 березня 2018 року в Національній опері України.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті