Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині виявлено реабілітаційний центр, де утримувалось 13 людей проти їх волі

На Дніпропетровщині виявлено реабілітаційний центр, де утримувалось 13 людей проти їх волі

Дніпропетровською місцевою прокуратурою №2 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного позбавлення волі людей (ч.2 ст.146 КК України).

Так, у січні 2018 року під час досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом позбавлення волі 23-річного громадянина правоохоронними органами встановлено, що молодик незаконно утримувався у реабілітаційному центрі в с. Василівка Солонянського району проти його волі.

Окрім юнака, за вказаною адресою виявлено ще 12 людей, які також незаконно утримувались у вказаному закладі.

Наразі одному зі співробітників закладу повідомлено про підозру у скоєнні вказаного кримінального правопорушення, встановлюються інші причетні до злочину особи. Досудове розслідування триває.




Gorod.dp.ua на Facebook.


добрая фея  (08.02.18 08:56): здесь обсуждают со ссылкой на эту новость
http://forum-nonarko.ru/viewtopic.php?f=12&t=3696&st art=30
Відповісти | З цитатою
Бывший  (06.02.18 13:12): Это Днепровский Центр Здоровой Молодежи они же Международная Антинаркотическая Ассоциация. Был в еще в старом центре отношение скотское, результат ноль. Відповісти | З цитатою
Злой Путин  (29.01.18 21:57): дай этим товарищам волю, они сопьются и снюхаются Відповісти | З цитатою
Лиля  (29.01.18 14:06): А если вы не лишите Сакашвила украинского гражданства(сечас по этому поводу идет заседание Верховного суда-где гпрогрузинские барыги под анашрй и наркотой напрямую орут речевки типо ганьба. поют нимны-то есть издеваются и над украинцами и над нашим правосудием) сеяас идет заседание Верховного суда по делу саакашвили.орки грузинские срывают заседание, орут гимн Украины, и орут Ганьба судьям.Украинцам никогда никто себе такого не давал делать.И нет никакой полиции, СБУ-такое впечатление что Порошенко сам хочет отменить свое решение и вернуть гражданство грузино татасрко турецкому орку, который незаконно получил и гражданство и получил липовую подпись на заявлении и не указал что преследуется в Грузии по 5 преступлениям особо тяжким. Его надо лишить гаржданства и сразу департировать а не выслушивать как орки и зомби орут речевки Відповісти | З цитатою
кэри  (29.01.18 13:46): а ничё так в реабилитационном доме...у некоторых дома ремонтик похуже в разы)) а по поводу "незаконно содержались" они туда не просто так попали...нарики...тунеядцы, айайайа работать заставили...слеза покатилась...родные молятся на эти центры в надежде что из родственников еще можно обратно получить человека...гос.поддержки нет, никто никому не нужен, примите закон, чтоб можно было на законном основании от наркотической зависимости спасать.. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті