Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 29 червня 2024
10:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У 2017-му на Дніпропетровщині втілили близько 20 проектів для молоді

|«« «« »» »»|

Клуб молодого лідера, школи молодих вчених, скаутські й козацькі табори, дебатні турніри, патріотичні екскурсії, молодіжні форуми, фестивалі, конференції та тренінги.

У 2017 році ДніпроОДА втілила близько 20 молодіжних проектів. Загалом за рік в області відбулося понад тисячу подій за участю молоді. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Втілюємо на Дніпропетровщині програми для молоді, ініційовані Президентом України Петром Порошенком. Це і виховання молодих лідерів, і підтримка молодих вчених. Влітку організовуємо для школярів та студентів скаутські й козацькі табори. У 2017-му стартував унікальний патріотичний проект, аналогів якому немає в Україні – екскурсії «Шляхами Героїв». Загалом за рік реалізували майже два десятки молодіжних проектів», – зазначив Валентин Резніченко.
У 2017-му для підлітків та молоді Дніпропетровщини організовували форуми та фестивалі, конференції та політичні дебати – загалом більше тисячі яскравих подій.

«Двері ДніпроОДА завжди відкриті для молодих активістів та юних креаторів. Готові підтримати їхні слушні пропозиції. Більше половини молодіжних заходів у 2017 році були ініційовані саме молоддю», – підкреслив очільник області.
Старшокласникам – окрема увага. Близько 2 тисяч школярів стали учасниками Клубу молодого лідера та зустрілися з відомими людьми, які поділилися секретами свого успіху. Ще близько 6 тисяч – відвідали патріотичні екскурсії «Шляхами героїв». Під час одноденного туру діти з усієї області знайомилися з життям справжньої бойової частини, героїкою воїнів, відвідували Музей АТО та Алею пам’яті у Дніпрі.

Нині у районах та громадах Дніпропетровщини діють понад 40 молодіжних центрів. На їх базі проводять тренінги з неформальної освіти. Там хлопцям та дівчатам допомагають набути корисних навичок та знайти своє місце в суспільстві.

Під час літніх канікул хлопців та дівчат захоплюють поїздки у скаутські та козацькі табори. Намети, заняття спортом та навчання традиційним козацьким бойовим мистецтвам. А ще – екскурсії мальовничими місцями та знайомство з пам’ятками історії і культури краю.

Понад 20 унікальних талановитих підлітків поділилися своїм баченням майбутнього з учасниками всеукраїнській конференції тинейджерів «Завтра_2037». Власні проекти представили юні винахідники, математики, хіміки, програмісти, співаки та поети.

Бажаєте долучитися до молодіжного руху чи запропонувати власний молодіжний проект? Звертайтеся до управління молоді і спорту ДніпроОДА: м. Дніпро, вул. Володимира Антоновича, 70 або за телефоном (056) 770 67 17.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (22)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті