Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
21:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Особистий прийом губернатора

У поточному році до голови облдержадміністрації В.Г.Яцуби на особистих прийомах звернулося понад 1000 громадян. Надійшло 790 звернень, в яких порушено 894 різних питань.

Особисті прийоми відбувалися як у громадській приймальні облдержадміністрації, так і виїзні у районах області: Магдалинівському, Нікопольському, Криничанському.

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Володимир Яцуба під час особистого прийому 6 вересня зустрівся і вислухав 279 жителів області та отримав 225 звернень, в яких було порушено 246 питань.

Найбільшу частину (25,8%) складали проблеми соціального захисту населення, зокрема матеріальної допомоги. Питання поліпшення житлових умов пільговим категоріям громадян та відселення з аварійних і підтоплених будинків становлять 18,6% від загальної кількості.

Порушувалися також питання про забезпечення законності та правопорядку, виплати заборгованості з заробітної плати, безкоштовного лікування, комплексу проблем житлово-комунального господарства, сільського господарства і землекористування.

Нині майже половину порушених питань уже вирішено. Можна навести приклади позитивного вирішення питань після прийому. Було вирішено питання працевлаштування Мешканки м. Дніпродзержинська Заліської Л.Г. Хоменку А.С.з смт Магдалинівка, (вул. Гагаріна, 1) було вирішено питання щодо виплати орендної плати. Мешканцям м. Дніпропетровська Бачарову К.К. (вул. Молодогвардійська 1а/85) та Г.О. Лобко (Мініна 9, кв. 59) були установлені телефони. Мешканцям м. Дніпропетровська Пелипенко Т.М. (Донецьке шосе, 106/177) та Кухаренко {вул. Орловська, 36/40) було надано матеріальну допомогу. Після колективного звернення відремонтовано ліфт по вул.Леваневського,10. Вирішено питання про надання оздоровчої путівки Алхімову Б.І. з м. Дніпропетровська (вул. Комунарівська,1, кв.8). Вирішено питання виплати заборгованості з орендної плати за земельний пай Мельченко А.А. з смт Царичанка.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті