Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криворіжці влаштували самосуд і побили до смерті чоловіка, який вкрав металеву трубу

Криворіжці влаштували самосуд і побили до смерті чоловіка, який вкрав металеву трубу

За вчинення самосуду трьом особам загрожує позбавлення волі до 10 років.

22 лютого правоохоронці повідомили про підозру трьом чоловікам, які завдали смертельних травм 45-річному чоловікові. На їх думку, останній напередодні викрав металеву трубу у одного із родичів.

Рано вранці 31 грудня в одному із дворів по вулиці Рафаеля чоловік знайшов мертвого брата. На його тілі були виражені тілесні ушкодження. Чоловік відразу зателефонував до поліції.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили усі обставини справи та осіб причетних до злочину. З’ясувалося, що троє знайомих чоловіків, обурених крадіжкою металевої труби з одного із домоволодінь, вирішили самостійно знайти та покарати винного.

Зустрівши ймовірного крадія, чоловіки побили його дерев’яною биткою та металевою трубою. Наказавши таким чином винуватця, вони втекли з місця злочину, покинувши чоловіка помирати.

Зловмисниками виявилися місцеві мешканці 33, 29 та 26 років. У їх діях вбачаються ознаки злочину передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція якого передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років. Наразі вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу.


Gorod.dp.ua на Facebook.


печалька  (27.02.18 16:12): были детьми - стали зверьми Відповісти | З цитатою
Злой Путин  (24.02.18 11:01): ну, дык, "не укради". Что бы делала наше "реформированная" "европейская" полиция? сопли жевала бы. Відповісти | З цитатою
Вася  (23.02.18 14:58): Когда государство не может выполнять свои функции, их выполняют сами люди. Відповісти | З цитатою
правдоруб  (23.02.18 14:34): молодцы. вот только попадаться не стоит. лучше наказывать этот сброд под покровом ночи Відповісти | З цитатою
пенсионер  (23.02.18 13:55): одобряю чужое не тронь Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті