Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
11:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

З початку року в області всиновили 17 дітей

З початку року в області всиновили 17 дітей

Цьогоріч 17 маленьких мешканців області вже знайшли нові родини. Дітей-сиріт всиновили сім’ї Дніпропетровщини та США.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Діти мають виховуватися в родинах. На цьому наголошує Президент України Петро Порошенко. Батьківська турбота – найкраще, що може бути у дитини. З початку року всиновили вже 17 сиріт – маленьких мешканців області», – зазначив Валентин Резніченко.

Крім того, найбільше усиновлених – малеча від одного до двох років. Усиновлювали і немовлят, і дітей від трьох до десяти років. Загалом нові родини знайшли 17 дітей. Більшість з них потрапили до українських сімей, декілька – поїхали за кордон.

Щоб всиновити дитину, необхідно звернутися до служби у справах дітей за місцем проживання, заповнити заяву та пройти співбесіду. Бажаючих ставлять на облік, допомагають знайти малюка та оформити документи.

На Дніпропетровщині – 8622 дитини-сироти та дитини, які позбавлені батьківського піклування. Майже всі вони – під опікою, у прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу.

У 2017-му в області всиновили 161 дитину.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Про  (26.02.18 16:37): Кто усыновляет Деток - преклоняюсь перед Вами! Великое уважение Вам Люди! К сожалению пять человек в однушке , не позволяют мне сделать , самое доброе дело на Земле ! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті