Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
15:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Родини АТОвців та переселенців побували на допрем’єрній виставі італійського цирку

|«« «« »» »»|

Позитивні емоції та піднесений настрій. У Дніпрі пройшла допрем’єрна вистава італійського цирку «Орфей». На неї завітали близько 300 АТОвців з дітьми, для яких майстри манежу приготували цікаву програму.

«Ми постійно організовуємо для наших захисників та їхніх родин цікаве і змістовне дозвілля: запрошуємо в кіно, на спортивні змагання, проводимо різні курси та майстер-класи. Одна з найпопулярніших розваг – цирк. Цього разу близько 300 учасників АТО та переселенців разом із дітьми прийшли на допрем’єрну виставу. Вони весело і цікаво провели час у сімейному колі та отримати позитивні емоції», - зазначила координатор Центру допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА

Біля цирку – людно. Тут – допрем’єрна вистава за участю італійських маестро.

«Три з половиною роки тому переїхали з Мар’їнки Донецької області. У Дніпрі ми були в цирку вже два рази, це – третій. Нам дуже подобається, дитина отримує масу задоволення, тому ми радо ходимо на вистави», - поділилася відвідувачка цирку Ольга Янчук.
Діти охоче йдуть до цирку.

«Мені подобаються фокуси, а також номери з дресированими тваринами», - розповіла юна відвідувачка Вероніка Бондаренко.

Цирк – це можливість цікаво провести час з родиною.

«Такі заходи, як цей – дуже важливі, адже військовослужбовці відчувають турботу держави. А діти щасливі, вони радіють і для них це справжнє свято», - зауважив учасник АТО Олександр Жариков.

Зал – заповнений.

«Цирк – узагалі дивовижно, а ця вистава – просто чудова. Дуже приємно, що у нас є можливість так гарно провести час. Із задоволенням подивилися і плескали у долоні гучніше від усіх», - розповіла дружина АТОвця Ганна Шевченко.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті