Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
00:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

АТОвці долучаються до безкоштовних курсів з айкідо

АТОвці долучаються до безкоштовних курсів з айкідо

Віднайти гармонію тіла й розуму, відновити фізичні сили й душевну рівновагу можна на заняттях із айкідо.

АТОвці опановують японське бойове мистецтво на безкоштовних курсах. Заняття для них організувала обласна федерація айкідо за підтримки ДніпроОДА. Вісім хлопців вже долучилися до тренувань. Про це повідомила координатор Центру допомоги АТОвцям при облдержадміністрації Наталія Шуліка.

« Заняття спортом – один із способів реабілітації АТОвців. Адаптуватися до мирного життя хлопцям допомагають запливи на каяках, спортивні турніри, танцювальні бали, курси з айкідо. До занять з японського бойового мистецтва вже долучилися вісім бійців. Курси – безкоштовні. Записатися на них можуть усі бажаючі АТОвці», – зазначила Наталія Шуліка.

Айкідо – сучасне бойове мистецтво, що поєднує в собі спорт, філософію і духовні практики. Вчить мудрості й гармонії, а головне – спрямоване на захист, а не на атаку.

«На заняттях з айкідо хлопці, перш за все, гармонізують тіло й розум. Тут можна набратися сил і відновити душевну рівновагу. Взагалі це чудовий спосіб реабілітації», – розповів президент обласної федерації айкідо Ігор Снітівкер.

Зі старту курсів двоє з АТОвців вже стали володарями поясів – коричневого та синього. В японській системі рангів це, відповідно, перший та другий учнівські ступені, додав Ігор Снітівкер.

Тренування з айкідо проходять тричі на тиждень у спорткомплексі ДНУ за адресою: м. Дніпро, вул. Казакова, 12. Понеділок, середа, п'ятниця – з 19:00 до 21:00.

Записатися на курси можна в Центрі допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА: м. Дніпро, пр. Поля, 1, 1-й поверх, тел.: (056) 742-86-62, (068) 679-89-61.

Gorod.dp.ua на Facebook.


kis-kis  (19.03.18 04:40): Тело у них, может, и есть. А разум? Відповісти | З цитатою
Бывалый  (15.03.18 16:57): Молодец Сникерс! Респект и уважуха!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті