Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
14:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Про сучасне медобладнання для лікарень та нові сонячні електростанції: у ДніпроОДА пройшов щотижневий звіт

Про сучасне медобладнання для лікарень та нові сонячні електростанції: у ДніпроОДА пройшов щотижневий звіт

Лікарні та пансіонати Дніпропетровщини отримали сучасне медобладнання, в області збираються збудувати нову сонячну електростанцію, а дітей АТОвців – відправити на відпочинок до Греції.

Про міжнародну співпрацю під час щотижневого публічного звіту ДніпроОДА розповів радник очільника області Віталій Литвин.
«Чотири лікарні та пансіонати області отримали медичне та реабілітаційне обладнання від німецької федеральної компанії GIZ. Заклади оснастили сучасними функціональними ліжками, підйомниками для пацієнтів, вертикалізаторами, електротренажерами, стимуляторами для м’язів», - розповів радник голови ДніпроОДА.
Загалом лікарні та пансіонати отримали більше 600 одиниць техніки на понад 4,5 млн грн, додав Віталій Литвин.
«Одну з найбільших в Україні сонячних електростанцій планують звести в Павлоградському районі ірландці. Її потужність 250 МВт. Цього вистачило б, наприклад, аби забезпечити електроенергією весь Павлоград. Вартість проекту - 255 млн євро», - повідомив Віталій Литвин.
На Дніпропетровщині вже працює 2 сонячні електростанції - у Нікополі та Павлограді. Планується, що у найближчі 2,5 роки інвестори зведуть в області ще кілька таких об’єктів.
«Вже вшосте Дніпропетровщину відвідала делегація Міжнародного трейд-клубу. Це радники з торговельно-економічних питань більшості дипломатичних представництв України. Вони зустрілись з більше ніж сотнею місцевих бізнесменів та відвідали підприємства області. Все, аби якнайбільше іноземних партнерів дізналися про потенціал нашого регіону», - зазначив Віталій Литвин.
Цьогоріч діти загиблих АТОвців та діти-сироти поїдуть на відпочинок до Греції. Протягом двох тижнів 30 хлопчиків та дівчат пізнаватимуть грецьку історію та культуру, насолоджуватимуться морським відпочинком.

З початку року Дніпропетровську область з візитами відвідали 29 іноземних делегацій, додав радник голови ДніпроОДА.

Gorod.dp.ua на Facebook.


dem  (16.04.18 18:16): "Ее мощность 250 МВт. Этого хватило бы, например, чтобы обеспечить электроэнергией весь Павлоград"
Если бы СЭС также вырабатывали энергию в пасмурную погоду и ночью. А так, у нас все равно недостаток балансирующих мощностей, а не базовых.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті