Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 28 травня 2024
18:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Дніпропетровськгаз» планує збільшення інвестицій у модернізацію газових мереж

«Дніпропетровськгаз» планує збільшення інвестицій у модернізацію газових мереж

Протягом останніх 6 років компанія ПАТ «Дніпропетровськгаз» інвестувала у модернізацію систем газопостачання близько 85 млн. грн., що перевищує обсяг фінансування 2006-2011 років більш ніж в три рази.

За період з 2012 по 2017 рік спеціалістами газової компанії замінено 53 км газопроводів, реконструйовано 446 газорозподільних, шафових регуляторних пункти та будинкових регуляторів тиску, встановлено близько 200 систем телеметрії у ГРП та ШРП, 7225 засобів дистанційної передачі показань лічильників газу та 1292 засоби електрохімзахисту газопроводів.

«В 2017 році вперше на території Дніпропетровської області в м. Павлоград були проведені роботи по заміні аварійної ділянки газопроводу низького тиску, прокладеного в зоні міської забудови, методом безтраншейного руйнування. Виконання робіт проходить без риття траншеї та руйнування дорожнього полотна, нова труба з поліетилену прокладається за старим каналом. Завдяки високій швидкості прокладання трубопроводу газопостачання багатоповерхових будинків припинялося лише на 1 добу. Також слід відмітити відносно низьку собівартість роботи та можливість збільшення пропускної здатності газопроводу», - зазначив технічний директор ПАТ «Дніпропетровськгаз» Сергій Бачурін.
Протягом останніх років фахівцями компанії використовуються сучасні матеріали та обладнання, новітні методи і технології. Наприклад, застосування поліетиленових газопроводів дозволяє в 2 рази збільшити термін експлуатації, виключити витрати на антикорозійний захист і відновлення ізоляційного покриття, а використання регуляторів імпортного виробництва дає змогу підвищити надійність та зменшити витрати на їх експлуатацію.

ПАТ «Дніпропетровськгаз» розробив та подав на затвердження НКРЕКП Плани розвитку ГРМ протягом 2018-2027 років на загальну суму понад 2,2 млрд. грн. У разі перегляду тарифу у бік збільшення та його затвердження держрегулятором, це підвищить рівень надійності газопроводів, дасть змогу утримувати їх у належному стані, надавати клієнтам якісні послуги та створювати нові сервіси.

Gorod.dp.ua на Facebook.


111  (24.04.18 14:03): Для начала, Днепрогаз, пусть на домах газовые трубы покрасит, последний раз, наверное, их красили при строительстве домов. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (12)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  У Дніпрі відкрився вечірній базар у дворі старого цирку біля Центрального ринку «Озерка» (5)

•  Метрополітен Дніпра проведе консультації з підрядниками для добудови 3 станцій (5)

•  У Дніпропетровській області в овочевому цеху сталося масове отруєння: одну з потерпілих доставили в лікарню (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті