Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Патрульні затримали комунальних працівників, які намагалися здати трамвайні рейки на металобрухт

|«« «« »» »»|

25 квітня, близько опівночі на перехресті проспекту Богдана Хмельницького та проїзду Гальченка патрульні помітили підозрілий автомобіль Lexus RX300. Поліцейські вирішили перевірити транспортний засіб.

Під перевірки поряд із авто вони виявили частини відрізаних трамвайних рейок та мішок, в якому також лежали рейки, кілки, гайки тощо, а в багажнику авто - ваги. Як з’ясувалося, в кількох метрах від перебування автомобіля тривали ремонтні роботи трамвайних шляхів.

Патрульні підійшли до 4 працівників і виявили, що всі вони мають ознаки сильного алкогольного сп’яніння, втім, незважаючи на це намагаються працювати. Водій таксі, котрий перебував неподалік, повідомив охоронцям порядку, що бачив як зрізані трамвайні рейки та мішок робітники несли до автомобіля Lexus, але, побачивши поліцію, кинули їх.

Інспектори оглянули прилеглу територію і виявили ще кілька купок металу. На місце події вони викликали слідчо-оперативну групу та представника КП «Дніпровський міський електротранспорт». Останньому передали знайдений метал під розписку. Усіх інших причетних до події доставили до Шевченківського відділку для з’ясування усіх обставин.

На комунальників патрульні склали протоколи за ст. 179 КУпАП (Розпивання алкогольних напоїв на виробництві) та постанову за ст. 140 КУпАП (Порушення правил при утриманні доріг, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху).

Gorod.dp.ua на Facebook.


жека  (26.04.18 08:47): Это в натуре герои труда. Пьяные в хлам, а продолжают активно работать. Здесь налицо противоречие нашей эпохи - дорожный рабочий бухой, а рельсовый путь прямой. И ведет в светлое будущее. Відповісти | З цитатою
СантаБарбара  (25.04.18 17:40): джентльмены удачи Відповісти | З цитатою
Артём  (25.04.18 16:34): Видать прибыльное это дело - шо уже на Лесусах метал принимать стали к таму же железо и негабарит -целые рельсы. А может это шото Зиленский снимал для Квартала-95 сюжет? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті