Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
18:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Працівники Дніпропетровської психіатричної лікарні утримували пацієнтів без їжі, води та ліків

Працівники Дніпропетровської психіатричної лікарні утримували пацієнтів без їжі, води та ліків

На Дніпропетровщині викрито посадовців психіатричної лікарні, які утримували пацієнтів без їжі та води, крім того, заволоділи їх грошовими коштами у сумі 4000 гривень.

Прокуратурою Дніпропетровської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом перевищення службових повноважень та шахрайства працівниками психіатричної лікарні (ч.2 ст.365 та ч.1 ст.190 КК України).

Встановлено, що посадові особи КЗ «Дніпропетровська клінічна психіатрична лікарня» ДОР», перевищуючи службові обов’язки, примусово вивезли 7 хворих на непристосованому транспорті до іншої місцевості, тримали людей без харчування, питної води, ліків, засобів гігієни та належних умов проживання.

Крім того, шляхом обману та зловживаючи довірою хворих, посадові особи психіатричного закладу заволоділи грошовими коштами пацієнтів на суму більше 4000 гривень, нібито для закупки паливо-мастильних матеріалів. Досудове розслідування триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Евгений  (14.02.24 17:31): Лежал лечился в 31 отделении, очень хорошие врачи особенно Малышко Виктория Александровна,дай Бог ей Здоровья!У меня был суицид и голоса в голове.Пью Рисперон и Циклодол с 2014года.Привет Якову Сименовичу и Евгению Владимировичу! Відповісти | З цитатою
И в Мечникова тоже!!!  (27.04.18 10:36): В хваленой Мечникова тоже так делают((( К людям, которые лежат с переломанными с переломанными костями и не могут ходить, после введения лекарств, после которых необходим прием пищи, тупо никто не подходит. Да, Сергей Анатольевич? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті