Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
19:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Правоохоронці Дніпра навчали школярів уникати конфліктів в учнівському середовищі

Правоохоронці Дніпра навчали школярів уникати конфліктів в учнівському середовищі

26 квітня інспектори ювенальної превенції Шевченківського відділення поліції та Дніпровського відділу поліції розповіли учням 7-х класів міської школи № 52 про недопущення жорстокості та насильства серед дітей

Інспектори ювенальної превенції Олександра Ященко та Мирослава Горяєва говорили з дітьми про толерантність та терпимість, про те, що кожна дитина має право бути собою.

Поліцейські закликали школярів не допускати жорстокість та насильство серед дітей, а також навели приклади шкільного булінгу та відповідальності, яку вже понесли деякі підлітки за свої дії.

Наприкінці зустрічі представниці закону розповіли дітям про кримінальну та адміністративну відповідальність, яку можуть нести діти віком від 14 до 18 років. Мирослава Горяєва відзначила, що майже у всіх випадках за дітей до 18 років відповідальність несуть їхні батьки.


Gorod.dp.ua на Facebook.


СМІ  (29.04.18 21:24): На пів порожній зал. Рівень організаторів!!! Тема серйозна. Не видно директора, замісників, психолога, соціального педагога, вузьких предметників, керівника фізвиховання, лікаря, тощо - які безпосереднь відповідають за недопущення буллінга. Якраз він, чи не найбільше, знищує імунітет дитини, що формується в основному до 14 років (психіка...) А це практично є у кожній школі. Щось потрібно міняти??? На такому ж рівні там і виховна робота та і викладання предметів. Відповісти | З цитатою
Читатель  (26.04.18 16:49): Посмотрите на щит одухотворённые лице семиклассников. Судя по фото, дети прониклись услышанным до глубины души))) хоть бы уж не позорились, ракурс другой взяли для того Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті