Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
11:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У передмісті Дніпра раніше судимий браконьєр глушив рибу гранатами

У передмісті Дніпра раніше судимий браконьєр глушив рибу гранатами

До затримання чоловік вже встиг використати 2 гранати РГД-5 для глушіння риби. Кидання другої гранати поліцейські встигли зафіксувати на відео.

Подія сталася 3 травня на березі р. Кільчень поблизу м. Підгороднє Дніпровського району. Співробітники відділення поліції під час патрулювання узбережжя почули гучний вибух та виявили поблизу чоловіка на надувному човні. Всередині човна знаходилися сітка та кілька рибин. З кишені штанів 44-річного браконьєра поліцейські вилучили ще одну гранату із запалом. За словами раніше судимого чоловіка, він придбав боєприпаси для глушіння риби. Коли зрозумів, що його затримали, спробував «домовитися» з правоохоронцями. Порушника доставили до відділення поліції.

За незаконне зберігання боєприпасів йому загрожує кримінальна відповідальність, передбачена ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Gorod.dp.ua на Facebook.


фотик  (04.05.18 23:20): чето видео какое-то постановочное немного.. нахера держать в кармане гранату, если ты сидишь в лодке, она же мешает, а в лодке куча места. да и чувак сам нереально чистый для своего занятия, как будто только со стиралки достали шмотки и чувака из душа Відповісти | З цитатою
СантаБарбара  (04.05.18 16:29): Уникум Відповісти | З цитатою
)))  (04.05.18 15:19): Это что-то новое ) Не слышал еще о таком способе вылова рыбы.. Відповісти | З цитатою
Не понял  (04.05.18 14:33): Сколько стоит граната и сколько рыба? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті