Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
01:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кривому Розі судитимуть лікаря, помилка якого коштувала пацієнту життя

У Кривому Розі судитимуть лікаря, помилка якого коштувала пацієнту життя

Через дії лікаря Криворізької лікарні №1 помер пацієнт.

Криворізькою місцевою прокуратурою № 1 скеровано до суду обвинувальний акт відносно колишнього лікаря КЗ «Криворізька міська лікарня №1» ДОР» за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 140 КК України (неналежне виконання медичним працівником своїх професійних обов'язків внаслідок недбалого до них ставлення, якщо це спричинило тяжкі наслідки для хворого).

Встановлено, що у березні 2017 року під час проведення операції на обличчі пацієнта лікар належним чином не виконав свої професійні обов’язки та допустив технічний недолік хірургічного втручання, що призвело до руйнування кісткових утворень основи черепа, мозкових оболонок та тканин мозку, внаслідок чого пацієнт помер.

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Посадить этого козла  (15.05.18 16:22): В нашей Днепропетровской областной больнице и не такое происходит: лежит в больнице пациент полгода, умер совсем от др диагноза - полиорганная недостаточность, все впадают в мороз, а в медкарте больного появляются якобы его подписи о согласии на лечение. Вот только больной только-только после офтальмологических операций был (полуслепой). Вот как лечат в хваленой Мечникова Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті