Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині затримано двох громадян за хабар прокурору

На Дніпропетровщині затримано двох громадян за хабар прокурору

Чоловіки хотіли уникнути позбавлення волі за зберігання наркотиків.

Павлоградською місцевою прокуратурою спільно зі співробітниками Петропавлівського відділу поліції викрито двох мешканців с. Миколаївка Петропавлівського району під час надання прокурору неправомірної вигоди (ч.3 ст.369 КК України).

Так, у квітні 2018 року прокурором Павлоградської місцевої прокуратури затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно громадянина, який обвинувачувався у придбанні та зберіганні психотропних речовин. Переслідуючи мету уникнення покарання, пов’язаного з позбавленням волі, останній разом зі своїм братом запропонували прокурору неправомірну вигоду у сумі 5000 гривень.

23 травня 2018 року під час передачі грошових коштів у службовому кабінеті прокурора зловмисників було викрито та затримано правоохоронними органами в порядку ст.208 КПК України.

Наразі їм повідомлено про підозру у скоєнні вказаного кримінального правопорушення; вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Во  (25.05.18 18:33): показуха!!! Прокурорские не берут... Відповісти | З цитатою
Гость  (25.05.18 15:48): Так прокурора ещё никто не унижал . Это плевок в лицо всей прокурорской системе в Украине . Відповісти | З цитатою
Видать обиделся  (25.05.18 13:21): Возможно такая сумма оскорбила самолюбие прокурора... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті