Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
07:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Власне житло: У Дніпрі родини українських бійців отримали ключі від нових квартир

|«« «« »» »»|

30 травня міський голова Дніпра Борис Філатов вручив двом сім’ям українських захисників ключі від нових осель.

Ордери на трикімнатні квартири одержали родини Антіпових і Кучеренків. Помешкання придбали в рамках програми міськради «Муніципальне житло».

У сім’ї Антіпових двоє героїв. Коли загострилася ситуація на сході країни, їхній син Богдан одним із перших пішов захищати державу. Батько родини – пан Сергій – спочатку стояв на блокпостах, та потім теж пішов на передову – за сином. Під час однієї з операцій, рятуючи свою дитину, отримав поранення.

На власне помешкання Антіпови чекали з 2015 року. Нині родина готується до жаданого переїзду з тісної однокімнатної малосімейки. Голова сім’ї розповідає: за всіма процесами щодо житла стежила дружина. Для нової оселі сім’я вже зібрала кухню. Далі, каже чоловік, домашній затишок облаштовуватимуть теж усі разом.

«Програма працює. Наш мер – найкращий. Переїхати для нас не проблема. Побратими допоможуть, адже перебираємося в простору трикімнатну квартиру», – розповів Сергій Антіпов.
Подружжя Кучеренків понад десять років разом із трьома дітьми тіснилося у кімнаті гуртожитку. У 2014-му батько родини Олександр записався до лав добровольців. Побував у зоні АТО, а нині служить в одній із частин у Дніпрі. Звістку про одержання квартири ця сім’я також зустріла з радістю.
«Кілька днів тому ми дізналися, що отримуємо квартиру. Звісно, дуже зраділи. Нам зателефонували й повідомили, що рішення ухвалене. Як будемо обживатися, ми з дружиною вже планували раніше. Тепер порадимося ще й з дітьми. Сподіваємося, що переїдемо якнайшвидше», – ділиться планами батько родини Кучеренків Олександр.
Очільник Дніпра Борис Філатов наголосив: програму «Муніципальне житло» розвиватимуть і надалі.
«Цього року ми видаємо перші ордери та ключі від квартир учасникам бойових дій на сході України. Минулого року передали 16 квартир. Половина з них – також для учасників бойових дій. Ще дві отримали ліквідатори аварії на ЧАЕС, одну – учасник бойових дій в Афганістані. Решту дали багатодітним родинам та інвалідам з дитинства. Програма триватиме», – сказав Борис Філатов.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Федорино горе  (30.05.18 15:43): Собственного жилья Антиповы ждали с 2015 года Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті